Basis og koordinasjonstreningene i gang

Basis og koordinasjonstreningene i gang

Søndag var Gjøran Sørli i gang med sitt nye opplegg basis og koordinasjonstrening for klubbens spillere i Eigerhuset. Nå i første omgang er det de mellom 8 og 12 år som får nyte godt av nyvinningen. Gjøran selv sier at basis trening er noe som er i vinden for tida. Både utøvere/spillere på barnenivå til toppidretts-utøvere har innsett at basis trening gir resultater uansett idrett/gren.

Han sier at hovedgrunnen til han har ønsket å bidra er at han ser mange unger/ungdommer trener alt for ensformig. De fleste har ett ufattelig stort forbedrings potensiale hvis de bare får utviklet «hele pakken»!
 
 
Gjøran Sørli var godt fornøyd med dagens «prøveøkt»! “Den gikk i grunnen over all forventning. Vi fikk lagt inn en del som gikk på sprint/sprint teknikk i starten, etterfulgt av en bolk med spenst/motorikk trening. Dette er veldig uvant for de fleste, men kommer garantert til å slå positivt ut for dem på fotball banen også. Planen videre er å starte opp for fullt etter høstferien. Tilby for de som vil minimum en gang i uka med basis trening, med aldersgruppe 8-12 år i første omgang. Deretter håper jeg kanskje dette er noe for de fra 13 år og oppover også etter hvert”, sier han videre.
 
“Det virket som de som var med på første økten synes det var spennende. Sikkert mye nytt, og vanskelig å få med seg alt. Etter hvert skal vi dreie det mer mot fotball spesifikke øvelser når ungene begynner å mestre ting. Samtidig skal vi prøve å utvikle de andre tingene som løpskraft, spenst, styrke, avslutter en entusiastisk Gjøran Sørli.
 

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 402 42 267    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND