Bedre takter av j-15

Bedre takter av j-15

Torsdag var j15 gjester hos Buøy på Hompen i Stavanger. I vårkampen imponerte Buøy, spesialt i første halvdel av kampen – som til slutt likevel endte med 3-0 til Eigerjentene. Det var derfor med en viss spenning jentene entret banen.

Kampen startet med et kraftig Eigerpress. Før 5 min. var spilt hadde Stine Kvamsø, Mina Hovland, Martine Klippen og Thea Margrethe Jenssen Refsland hatt hver sin store sjanse uten å få uttelling.
Etter kvarteret spilt fikk hjemmelaget slått ei laaang klarering, som ble til et farlig fremspill. Med Buøy-spissen alene mot Marion Blitzner Leidland i Eiger-målet, var det sistnevnte som var flott ute og fikk ryddet opp.
Eiger jentene kjempet godt og produserte flere sjanser mot et fysisk sterkt Buøy-lag. Amalie Christoffersen var frempå med to skudd etter to flotte fremspill fra tidligere nevnte Thea og Martine.
Etter 24 min. fikk Thea spilt Stine Kvamsø flott ut på høyresiden, der Stine skjærer inn og setter ballen flott forbi Buøy-keeperen til 1-0. Etter dette ble det en del kriging og “frem og tilbake. Og Ingeborg Leidland Løyning fikk brynt seg skikkelig som midtstopper for anledningen. Alle 4 forsvarsspillere spilte godt og lot aldri Buøy få slippe til. Etter 34 min. fikk Martine Klippen slippe til rett utenfor 16 meteren, og da lot hun seg ikke be to ganger og fyrte inn en 2-0 ledelse. Og samme Martine snappet like etter opp ballen på midtbanen – løp fra alt som var av Buøyspillere og satte inn 3-0 som stod seg til pause.

I pausen ble jentene forklart at dette var noe helt annet en den flaue forestillingen de hadde mot Viking 2 for en uke siden, men at det samtidig var viktig og forsette spillet og den flotte innsatsen som de viste i første omg. Jentene stilte seg opp på banen 2 min før dommeren blåste igang etter pausen for og vise at her er vi klare – så kom igjenJ
Da kampen igjen var i gang kjørte Eiger rett i angrep, og etter en del flotte pasninger i Buøys 16 meter knallet Karen Løyning i vei et skudd keeper bare kunne se langt etter, 4-0. Videre utover i kampen måtte Eiger gjøre en del endringer siden de bare hadde en innbytter store deler av kampen. Likevel hadde de god kontroll og de fleste mulighetene. Trenerne på sidelinjen var godt fornøyd og alt gikk stort sett etter oppskriften. Marion og forsvarte hadde god kontroll på det som skjedde og midtbanen jobbet utrettelig både frem og tilbake.
Men plutselig, med et kvarter igjen å spille, så glipper det for første gang en markering i forsvaret og Buøy får sitt første mål. Trenerne konstatere at sånn kan jo skje og at det bare er og stå på videre. I det 75 min. tar Buøy et kjapt innkast og Eiger jentene står og sover litt, 2-4. Buøy får virkelig blod på tann og kaster seg i angrep, samtidig som kreftene hos tapre Eigerjenter er i ferd med og ebbe ut. Buøy klarer og sette ennå en ball inn bak Marion til 3-4! Men med kun 1 min igjen av kampen så klarer Eigerjentene å ri stormen av og ta med seg alle 3 poengene tilbake til byen.

Litt synd at det siste kvarteret skal ta bort så mye av glansen av det alle jentene viste i denne kampen, men forsetter denne fremgangen og vi klarer og holde trykket oppe på treningene fremover – ja så blir det en flott siste halvdel av sesongen. Så stå på jenter!!

4 bandenLaughing

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 402 42 267    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND