Brad Douglass returnerer

Brad Douglass returnerer

Frank M.Mong og Brad Douglass 2012
Brad Douglass (bildet til høyre) og Coerver Coaching er igjen klar for å legge turen til Eigers anlegg i Hålå. Denne gang er det klubbens trenere som skal få del i det velrennomerte spillerutviklingskonseptet. Da Douglass og kompani sist gjestet Hålå, i høstferien i fjor, var det fotballskole under navnet Champions Academy som var på agendaen. Denne gang vil altså trenere få anledning til å skolere seg i dette.

Torsdag 14.mars – klokken 18.00 – 21.00 er tidspunktet alle trenerne i Eiger FK må sette utropstegn bak. Dette er ett kurs alle trenerne MÅ FÅ MED SEG – både for egen utviklingsdel og for å få ny inspirasjon på hvordan vi kan bedre spillerne i Eiger FK teknisk gjennom gode, morsomme og relevante øvelser. Her er ingen unskyldning god nok!!!
 
Denne seansen vil være del 1 av kurset, hvorpå del 2 vil avholdes rett etter sommerferien en gang.
 
SÅ DET ER BARE Å SETTE AV TORSDAG 14.MARS 18.00 – 20.00!!!!
 
De av dere som fikk ta del i Champions Academy som tilskuere og dermed fikk sett hvor bra opplegget er og hvor mye spillerne koste seg, vet litt om hva det dreier seg om. For de som ikke kjenner til konseptet, her kommer litt mer informasjon:
 
“Coerver Coaching er et globalt fotballtreningsprogram, inspirert av treningsfilosofien til Wiel Coerver og grunnlagt i 1984 av Alfred Galustian og tidligere Chelsea spiller Charlie Cooke.
Coerver er en metode for ferdighetstrening innen fotball, med fokus på individuell ferdighetsutvikling og gruppespill (småspill). Coerver trening passer for alle, men er spesielt tilrettelagt for spillere i alderen 5-16 år – uansett ferdighetsnivå. Coerver kan benyttes av foreldre, trenere og lærere – og ikke minst av spillerne selv. Treningsmetoden er rekommandert og anbefalt av flere topp nasjonale forbund og toppklubber i Europa.
 
Hovedmålet med Coerver Coaching treningsmetode er;
– å utvikle kreative spillere med gode ferdigheter og selvtillit
– morsomme treninger
– lære god sportsånd og det å respektere andre
– verdsette det å vinne, men ikke på bekostning av karakter og oppførsel
– tilby en trygg og lærerik opplevelse av høy standard.”
 
 
Kurset er selvfølgelig kostnadsfritt for trenere i tilknytning til Eiger FK!
 
Påmelding sendes på mail til: frmon10@hotmail.com innen søndag 10.mars (men jo før – jo bedre

Et par smakebiter finner du her og her

Les enda mer på bloggsiden

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 402 42 267    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND