Burde vunnet!

Burde vunnet!

Eiger innledet sesongen med et 3-6 tap for Klepp som før sesongstart er tippet som den største opprykksfavoritten i 4 divisjon avdeling 1. Likevel – Eiger skapte masse, var periodevis veldig gode offensivt men tabber og personlige feil ved 4 av vertenes mål ødela for et godt resultat.

Stillingen ved pause var 0-0 før det ble den reneste scoringsbonanzaen i andre. Inge Pettersen scoret i Eigerdebuten og gav Eiger 1-0. Ledelsen ble doblet ved Hans Marius Slettebø, men fra 20 minutt og utover ble Eiger knallhardt straffet for egne feil og plutselig ledet hjemmelaget 3-2. Ole Asbjørn Liland utliknet til 3-3 og vi noterte i tillegg gode målsjanser til både Inge Pettersen, Matias L. Løyning, Viktor Opheim og Ole Asbjørn Liland. I stedet scoret Klepp ytterligere 3 mål og det endte altså med 3-6 tap.

Eiger har denne uken trent noe på forsvarsspill. Vi tipper det arbeidet fortsetter og ellers fokuserer på mye av det som var positivt. Eigers relativt unge lag hadde ballen mest og virket periodevis gode fremover. Endel balltap på midten, personlige feil og det defensive må det jobbes med. 

“Vi burde vunnet 6-2” mente Thor Jostein Dyrnes etter kampen. Da er det i hvert fall noe å bygge videre på og forhåpentligvis ser vi fremgang allerede neste helg når Eiger inntar Sørlandshallen og kamper mot Søgne og Mandalskameratene.

Best på Eiger denne fredagskvelden var Sander B. Bilstad, Hans Marius Slettebø og Kjetil Vigrestad.

Det ble altså tap i debutkampen for Gunnar Hundsnes og Thor Jostein Dyrnes – uten at de har grunn til å miste nattesøvnen av den grunn. Debut ble det altså også for Sander Bilstad, Inge A. Pettersen og Erik Skadberg.

Følgende var på banen i rødt og blått i årets første kamp:

Sander B. Bilstad,
Kjetil Vigrestad,
Alexandras Ivanauskas,
Paulius Vaikasas,
Erik Gohn
William Meyer,
Ole Asbjørn Liland
Hans Marius Slettebø,
Simon Øvrevik,
Stefan Ghilom,
Inge A. Pettersen.

Benyttede innbyttere:
Erik Skadberg
Matias L. Løyning
Viktor Opheim
Simen Sæstad

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 402 42 267    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND