Comeback for tidenes toppscorer

Comeback for tidenes toppscorer

birger arnestad 2002
Birger Arnestad har bestemt seg for å gjøre et forsøk på comeback i Eigertrøya. Han har holdt formen vedlike på c-laget de siste årene i tillegg til mye løpetrening og mener selv han ikke står noe tilbake for resten av a-lagsspillerne når det kommer til det fysiske.

 

Birger ble for en tid tilbake forbigått av Fredrik Andersen på adelskalenderen, men han bedyrer at det ikke er derfor han gjør comeback. «Det toget er nok gått», sier han selv. Men å pynte litt på toppscorerstatistikken har han god tro på skal gå. Med sine 212 mål leder han denne statistikken suverent enda. Nå er målet å klare 250.

De som vil oppleve Birger i aksjon på a-lagsnivå for første gang siden forrige periode Øyvind Skadberg trente a-laget må innfinne seg i Hålå onsdag 1930.

Eigerleder Ronny Øvrevik gleder seg til å se den gamle storscoreren i aksjon igjen og sier også at «når Ryan Giggs i en alder av nærmere 40 kan spille på europeisk toppnivå må vel en 42 åring (blir 43 i år) klare norsk nivå 4».

Bildet av Birger herunder (foto Stavanger Aftenblad) er for øvrig fra hans prøvespill i Viking det året han fylte 30 – i 2000. Da var han tidenes eldste prøvespiller i Viking og kun skade gjorde at det aldri ble kontrakt med de mørkeblå.

Birger 2000 web kopi

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 402 42 267    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND