Cup-exit for uheldig juniorlag

Cup-exit for uheldig juniorlag

Simon Øvre
Eigers juniorlag hadde verken marginer eller de viktige dommeravgjørelsene med seg da Ålgård vant 2-1 i første kvalikrunde i NM i Hålå mandag. Etter en jevnspilt førsteomgang der lagene vekslet på kampdominansen var Eiger det førende laget i andre – dog uten å vise sambatakter spillemessig.


Etter en innledning med Ålgård i førersetet spillemessig kom Eiger seg noe utover den første omgangen. Kampen var 17 minutter gammel da Simon Øvrevik (bildet) gav de røde og blå 1-0 da han fintet ut keeper etter en gjenvinning høyt i banen. Eiger hadde sin spillemessig beste periode fra da av og til det gjensto ti minutter. Pasningsslurv mot slutten gav mange balltap og det var derfor ikke ufortjent at Ålgård utliknet til 1-1 etter en god overgang med i underkant av 10 minutter igjen av omgangen.

Andre omgang var ti minutter gammel da Eiger var på vei framover og Eirik Hetland ble klippet ned av en Ålgårdsspiller. I stedet for frispark til Eiger ble dette av en eller annen merkelig grunn tildelt Ålgård i stedet og på det påfølgende innlegget ble ballen satt i mål etter litt klabb og babb i feltet. Noen minutter senere fikk gjestene avsluttet fra 20 meter og skuddet touchet oversiden av tverrligger, men keeper Olav Omlid hadde kontroll. Like etterpå ble Eiger snytt for straffe da en hands i Ålgårdfeltet ikke ble dømt på.

Men da Thomas Soldal ble klippet ned på vei i gjennom etter 25 minutter hadde ikke kampens dommer noe valg. Stefan Ghilom gjorde seg klar som så mange ganger før. Han gikk for “en Pirlo-variant” men chippen ble for høy og gikk over mål.
Etter halvtimen spilt var Thomas Soldal igjen på farten, men satte ballen like utenfor alene med keeper. Tross Eigerpress mot slutten med en del upresise sistepasninger, var det gjestene som kunne juble for cupavansement etter 90 minutter. En noe heldig Ålgårdseier var dermed et faktum{jcomments off}…

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 402 42 267    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND