Det startet så bra….

Det startet så bra….

Eiger2-Orre
Eiger 2 tok ledelsen og styrte begivenhetene da et av topplagene Orre gjestet Eiger i Idrettsparken mandag. Men 2-0 ble til 2-4 ved kampslutt mot en motstander som burde vært slått.
Kampen var 9 minutter gammel da en Orrespiller satte ballen i eget nett etter en corner fra Jonas Havsø. 2-0 bare seks minutter senere kom etter vakkert spill i forkant. Håkon Leidland la inn og Eirik Hetland scoret via en Orrespiller. Men i stedet for å punktere kampen slik Eiger kunne og burde gjort, var det Orre som kunne gå i garderoben med fornyet tro etter å ha redusert til 2-1 på et skudd via stolpen og inn etter 36 minutter.
Eiger hadde også ballen mest i andre omgang – dog uten å skape så veldig mange sjanser. Orre på sin side var effektive og med ytterligere tre mål, deriblant en straffe var det jærbuene som kunne juble for tre poeng ved kampslutt.
Jojo-laget Eiger 2 har sluppet inn 22 mål så langt i sesongen – flest av samtlige lag. Så det er her det må strammes inn i kampene fremover – den første allerede torsdag borte mot Oltedal.

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 402 42 267    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND