Eiger 2 målløse av banen

Eiger 2 målløse av banen

Eiger 2 - Varhaug august 2013
Eiger 2 som innledet høstsesongen med braktap mot svakt plasserte Hellvik, skulle i teorien få en enda tøffere oppgave da topplaget Varhaug stod på motsatt banehalvdel på Akerbanen i Hålå torsdag. Kampen skulle opprinnelig vært spilt på hovedbanen i Idrettsparken men ble flyttet da friidretten disponerer banen til 1900. Dette vanskeliggjør god nok oppvarming som er viktig for kunstgrasvante spillere.
Grunnet juniorkamp onsdag og ny a-kamp fredag stilte Eiger med både unge og gamle travere.

Motstander Varhaug som så sent som i fjor spilte mot Eigers beste menn, rykket noe overraskende ned. Nå satser jærbuene på opprykk igjen og i vårkampen ble Eiger 2 beseiret med 6-0. (Oppgjøret i Hålå i fjor høst ser du her.)

I første omgang var det lite som minnet om en kamp mellom topp og bunn. Eiger var best, hadde ballen mest og produserte de største sjansene. Likevel gikk lagene målløse til pause etter en omgang Eiger hadde grunn til å være fornøyd med det spillemessige.
I andre omgang var Varhaug best og om ballen var mest på jærbuenes banehalvdel i første omgang var den definitivt mest på Eigers banehalvdel i andre. En bom for tilnærmet åpent mål, et stangskudd og en dupper på oversiden av tverrliggeren gav likevel ikke uttelling til de grønnkledde og det hele endte 0-0.
Eiger startet med følgende elleve:
Olav Omlid, Roi Park Debes, Torgny Torgersen, Einar Ragnvald Løyning, Jonas N. Havsø, Håkon Leidland, Jarle Gløpstad, William Refsland, Torstein Myklebust, Tore N. Hovland og Simon Øvrevik.

Benyttede innbyttere:
Tor Eirik Storebø, Marius Myklebust og Owe Andrè Mikkelsen som gjorde comeback.


Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 402 42 267    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND