Eiger 2 seriemestere!

Eiger 2 seriemestere!

Eiger 2 sikret seriemesterskapet i 5 divisjon avd.1 da Brusand ble slått 5-1 på jæren lørdag. Om det var nerver eller andre årsaker som spilte de seiersvante Eigerguttene et puss vites ikke, men første omgang var likevel den svakeste omgangen Eiger 2 har levert i år. Brusand tok ledelsen tidlig i omgangen og kunne også doblet denne da de ble tildelt straffespark. Sander B. Bilstad var imidlertid på pletten og reddet forsøket fra 11-meteren. Jonas N. Havsø roet Eigernervene noe da han utliknet til 1-1 på et fint mål etter nærmere halvtimen spilt.
 
Andre omgang var desto bedre da Eiger overkjørte nedrykksklare Brusand og gav seg ikke før ytterligere fire baller lå i hjemmelagets mål.
Evigunge Birger Arnestad sørget for to av disse mens Tor Eirik Storebø og Viktor B. Opheim sørget for de andre.
 
Eiger 2 er da klar for kretsmesterkamper mot Torvastad og Sunde.
 
Før siste serierunde ledet Sokndal tabellen poenget før Eiger og med Bogafjell halsende like bak. Bogafjell eliminerte greit Sokndal med 7-0 og dermed gikk Eiger til topps på tabellen etter en overbevisende sesong. Dessverre gjorde ikke a-laget jobben i år og Eiger 2 må belage seg på en ny sesong i 5 divisjon.
Tabellen finner du her
 
En liten kuriositet på tampen. Med 1970 modellen Birger Arnestad og 1999 modellen Sander Haugstad på banen i samme kamp, ble det trolig satt rekord i Eiger sammenheng. En aldersforskjell på 29 år er ikke dagligdags i en tellende kamp.

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 402 42 267    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND