Eiger 2 ubeseiret hjemme!

Eiger 2 ubeseiret hjemme!

Eiger 2 avsluttet på hjemmebane med en svært fortjent 2-1 seier over Orre på Sparebank 1 banen torsdag. Med nye tre poeng får Eiger låne tabelltoppen – i hvert fall frem til Sokndal har spilt mot Oltedal fredag. Det unge Eigerlaget har på imponerende vis kapret 9 seire og to uavgjort hjemme i år så mye av grunnlaget for den gode sesongen ligger i hjemmekampene.

Mot Orre var Eiger 2 best i det ufyselige været. De røde og blå styrte kampen i 90 minutter, men spenning var det til siste slutt i og med at Eiger aldri klarte drepe kampen med uttelling på spille- og sjansemessig overtak.

William Refsland gav Eiger 1-0 direkte fra corner – et resultat som stod seg til pause. Andre omgang var imidlertid bare fem minutter gammel da gjestene utliknet – mot spillets gang. Toppscorer Martin Mong Eide sørget for ny Eigerledelse på en suser etter  et strålende angrep etter rundt 20 minutter av omgangen – en scoring som til syvende og sist var det som skilte lagene.

Jærbuene spilte på og til tider over grensen og måtte avslutte kampen med 10 mann. Kanskje burde det vært utdelt ytterligere noen røde kort!

Med seieren og Bogafjells overraskende tap for nedrykksklare Tonstad gjeninntok Eiger tabelltoppen – i hvert fall i 24 timer!

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 402 42 267    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND