Eiger Cup 2024 leverte til terningkast 6!

Eiger Cup 2024 leverte til terningkast 6!

EIGER CUP 2024 – Det er bare å ta av seg hatten for nok en vellykket Eiger Cup. Når værgudene også følger tradisjoner og deler ut med sol og varme til Cup helgen, ja så blir det –  og ble prikken over i-en også i år. Som foregående år ble turneringen preget av samhold, sol, glede og mål – og årets høydepunkt for mange ble en suksess! 

Eiger Cup komiteen har jobbet og stått på helt siden fjoårets cup – og det ligger mye arbeid, tid og organisering for å kunne gjennomføre Eiger Cup. Klubben er stolt over produktet som leveres og som nå er levert år etter år – og er heldige som har personer med et brennende hjerte for dette – og for alt det denne turneringen representerer. Barn og ungdom i aktivitet, samhold, glede, tilhørighet og gode minner for resten av livet!

Eiger Cup komiteen oppsummerer selv turneringen på denne måten: (tekst og bilder er hentet fra EigerCup 2024s FB side)

 
Takk !!!
Tusen tusen takk til alle 160 lagene fra 33 klubber som bidro til å gjøre dagen til en minnerik opplevelse for store og små. 🙌 Takk opp å ned i mente til alle frivillige dommere som gjorde dagen mulig, uten dere, ingen cup. 👊 Sånn helt på ekte, dere er alle gull verd. Virkelig !
 
Tar av oss capsen for alle frivillige som har stilt opp denne helgen og gjort denne lørdagen til det den var. 🤩 Takk til alle dugnadskokker som har mobilisert denne helgen. Kaker og bakverk i verdensklasse. ✅ Stolt av anlegget vårt, stolt av folkene rundt. Men mest av alt stolt av alle som stiller opp år etter år. Uten dere stopper verden opp 🚨 Vertfall fotballklubben Eiger, som er og har vært en stor del av vår verden i Hålå.
 
Velkommen tilbake samme helg neste år. Lørdag 1.Juni 2025 ⚽️ Bare å legge datoen inn i fotball kalenderen.
 
Tradisjonen tro sender vi stafettpinnen videre til våre kjære naboer på Husabø og ønsker lykke til med Lucky Bowl Cup 2024 i September. Eiger FK sine unge håpefulle stiller selvfølgelig opp, som vanlig.
Sammen skaper vi minner for livet!
 
Til slutt takk til alle støttespillere i næringslivet. Dere utgjør en forskjell ! Vi setter umåtelig stor pris på dere.
 

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 402 42 267    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND