Eiger FK er på plass i Danmark og klare for Cup No.1!

Eiger FK er på plass i Danmark og klare for Cup No.1!

ÅRETS HØYDEPUNKT – Årets Cup No. 1 ble offisielt åpnet mandag kveld. Tradisjonen tro var det avmarsj fra Fredrikshavn sentrum der alle lag marsjerte opp til Stadion der den offisielle åpningen fant sted. Eiger er selvsagt på plass. 

Turneringen arrangeres for 39 gang, fra de startet i 1984. Om vi regner korrekt fratrukket ett år grunnet Covid, så har Eiger FK vært med hele 25 ganger. Medregnet årets deltakelse på den Danske turneringen. 

Eigers G13 lag med trener Einar Johan Berge i spissen har rapportert hjem fra de første dagene i fredrikshavn.

TAP OG SEIER PÅ DEN FØRSTE DAGEN:

Vi startet Cup no 1 med et møte mot Store Bergan som kommer fra Sandefjord. Vi startet kampen bra og allerede etter fem minutter fikk Thomas Furuvik æren av å score vårt første mål. To minutter senere tråklet Emil Waland Berge seg gjennom og økte til 2-0.
 
I andre omgang fortsatte vi å ha bra kontroll. Fem minutter ut i omgangen satte Simen Bolstad 3-0, mens Julian Lind kriget inn 4-0 etter syv minutter. Noen få sekunder senere fikk guttene fra Vestfold et trøstemål. En deilig start for våre gutter, mot et lag som vi måtte kjempe for å slå. 
 
Noen timer senere møtte vi New Frontier Soccer Club fra Canada. Denne klubben har håndplukkede spillere og betalte trenere. Trenerne deres har vært proffer rundt om i verden. Det var enkelt å se at dette var et bra lag. Vi var ikke like mye påskrudd som tidligere på dagen. Allerede etter fire minutter tok de ledelsen. Vi hadde noen kjempe muligheter der blant annet Thomas Furuvik var alene med keeper to ganger. En keeper som forøvrig var ca. 2 meter høy og veldig god. Vi var med hele kampen og kunne med litt tur tatt med oss både 1 og 3 poeng. På dette nivået må en være 100% påskrudd for å vinne. Vi var bare 75% denne gang. Kampen ebbet ut med 1-0 tap. 
 
I morgen tidlig skal vi prøve oss mot et Polsk lag, mens et tysk lag venter på ettermiddag. I fjor vant våre gutter finalen i B-sluttspillet. I år sikter vi mot A-sluttspill. Det bør absolutt være en mulighet om vi holder oss skadefri.
 
Uansett er det veldig kjekt på cup!

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 402 42 267    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND