Eiger.no fornyer seg

Eiger.no fornyer seg

www2
Eiger.no har fornyet seg i design og i enkelte funksjoner både for brukere og administratorer. Siden har også skiftet adresse fra eiger.no til eigerfk.no, men for de som fortsatt taster eller trykker seg inn på eiger.no så vil de automatisk bli ledet til ny side. Blant annet er siden mer rettet mot sosiale medier som en også kan se oppe til høyre på siden, samt under hver artikkel/nyhet som blir lagt inn. Oppsettet av nyheter legges ut noe mer ryddig og oversiktelig og det er tatt i bruk endel funksjoner som går på a-lag herrer nå i første omgang – tabeller, kamper og statistikker – med spillerprofiler osv.

Eiger FK skal ha en nettside som skal være til nytte og hjelp for hele klubben, og nyheter fra alle lag og deler i klubben legges ut hyppig. Siden skal til enhver tid være oppdatert med seneste nyheter om alt som skjer i organisasjonen EIGER FK – “Eigersunds stolthet – en klubb for alle.”

Det er fortsatt endel arbeid igjen med og føre over alt fra eiger.no slik at siden blir komplett med all nødvendig info. Det jobbes kontinuerlig med dette. 

Eiger FK takker Pridedesign for jobben med ny nettside!

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 402 42 267    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND