Eiger responderte!

Eiger responderte!

Eiger gjorde en meget god kamp da Sokndal gjestet Hålå fredag. Spesielt første omgang var klasse og trener Hundsnes peptalk og kampplan ble fulgt til punkt og prikke. Skulle man sette fingeren på noe må det vær uttellingen. Eiger kunne lett scoret 6-7 denne fredagskvelden, men oppgjøret endte 4-0.

“Skikkelig kjekke kamp” var kaptein Hans Marius Slettebøs dom etter 90 minutter. Han var førnøyd med både egen og medspillernes innsats. 

At andre omgang ble litt svakere skyldes nok stort sett alle byttene. Og i bakhånd har også Eiger en håndfull spillere som ikke er helt kampklare enda. Det var også godt å se et Eigerlag som holdt nullen. Det var ikke mange sjansene Sokndal produserte, men det som kom tok Erik Skadberg i mål seg lett av. Men det var også forsvaret og midtbanens fortjeneste. Offensivt ser Eiger ut til å ha tatt noen steg fra i fjor. I hvert fall om man skal legge årets første kamper til grunn.

Stillingen ved pause var 2-0.

Målene ble besørget av Inge Andreas Pettersen, Hans Marius Slettebø, Matias L. Løyning og Jan Terje Søyland.

Sokndalspillerne var nok relativt varme etter å ha “sprunget i lånet” store deler av kampen. Kombinert med høy temperatur i dusjen etter kampen endte det med full brannalarm og nestenutrykning fra brannvesenet som ble stoppet i siste liten.

Henning Karlsen gjorde som vanlig en god figur som dommer. Han måtte dessuten klare seg uten linjedommere i hele første omgang.

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 402 42 267    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND