Eiger vant på innsats

Eiger vant på innsats

A-lag treningstøy 2013
Eiger fremstod med stor innsats og vilje til å vinne torsdagens kamp mot Bryne 2 i Hålå. Selv om Eigers ledelse på 2-0 ble hentet inn, mobiliserte spillerne det nødvendige og tok til slutt en fortjent seier mot en motstander man tapte 4-1 for for halvannen måned siden.

Eiger kom også best i gang og hadde tilnærmet full defensiv kontroll i første omgang. Eigers toppscorer Eimantas Marozas har virkelig funnet ut hvor målet står den siste tiden og sørget for 2-0 ledelse ved pause etter to klassescoringer. Første etter 20 minutter der han tar ned ballen med brystet og setter den kontrollert over Fredrik Tveit Vinningland i Brynemålet. 2-0 var også av den elegante og kalde sorten. Innlegg, lurer av en spiller og plasserer ballen i lengste hjørne.

I andre omgang er man ikke fullt så mye på hugget – i hvert fall ikke innledningsvis. Bryne reduserer til 2-1 når en retur dundres i mål. Utlikningen til 2-2 skyldes dårlig forsvarsspill der en Eigerback roter nede ved dødlinja, innlegg kommer og Olav Omlid redder først mesterlig før nok en retur gir Brynemål. Etter dette hever Eiger seg og viser en glød og vinnervilje man har savnet i vinter. Den sympatiske sørlendingen Martin Tønnessen får æren av å score seiersmålet når han får tak i returen etter et bra Eigerangrep. Fra over 20 meter dundrer han ballen i nota.

Anført av Morten Nodland og Eimantas Marozas tar Eiger en jobbeseier der spillerne står på for hverandre. Slik ønsker vi å se Eiger i år – det er nødvendig også i den divisjonen man er kommet i nå. 

Ellers så ser man på bildet deler av a-lagets nye treningstøy. Dette ble klart i dag – to dager før avreise til Tyrkia!

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 402 42 267    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND