Eigerakademiet tar sommerferie

Eigerakademiet tar sommerferie

Eigerakademi 2013-1
I Januar startet Eigerakademiet opp med treninger hver fredag. Det har i vår vært inndelt i 2 treningsgrupper, som har vekslet på å trene annenhver fredag i Hålå. Hovedfokuset på treningene har ligget på individuell ferdighetsutvikling hos hver enkelt, gjennom isolerte og spillrelaterte øvelser.

Den ene gruppen har bestått av jenter fra J12 og J13 som har motivasjon, lyst og ferdigheter til å trene en ekstra gang. Mellom 10-12 jenter har deltatt på hver økt hele våren, og en har vært innom og terpet på flere ulike individuelle ferdigheter. Det har vært god kvalitet over det som har blitt vist, og samlingene må regnes å ha vært en suksess.

Den andre gruppen har bestått av gutter og jenter mellom 8-10 år som har motivasjon og lyst til å trene en ekstra økt med fotball. Det har variert noe på antall spillere som har møtt, men alt i alt er vi fornøyde med gjennomføringen. I denne gruppen har det også blitt terpet mye på individuell ballteknikk, og flere har forbedret seg kraftig gjennom våren.

 

Nå tar imidlertid Eigerakademiet sommerferie, etter en god vår med flere gode treningsøkter. Så jeg ønsker alle deltakere en god sommerferie, og lykke til på de turneringer en skal delta på. Så snakkes vi til høsten til nye treningssamlinger!!

God fotballferie!

Frank Mellemstrand Mong

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 402 42 267    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND