Eigerseier i lokaloppgjøret

Eigerseier i lokaloppgjøret

Eiger slo fredag Bjerkreim 4-0 i seriens fjerde serierunde. De røde og blå imponerte ikke og de drøyt 120 fremmøtte måtte vente lenge før det ble noe som minnet om fart i sakene.

Ved pause var stillingen 0-0 etter en omgang preget av temposvakt spill og et Eigerlag med mye ball uten å være dyktige og oppfinnsomme nok i angrepsspillet. Bjerkreim på sin side ble kun unntaksvis satt på de store prøvene og kunne faktisk med litt hell scoret både en og to ganger. Det var likevel en omgang Eiger førte spillet og de siste ti minuttene så man antydninger til litt vilje og tempo fremover. Vi tipper likevel trener Rune Johansson var relativt misfornøyd med lagets innsats de første 45 minuttene – noe han synliggjorde ved å sette reservene i oppvarming lenge før pause.

Andre omgang skulle vise seg å bli bedre og da Simon Øvrevik (bildet over) satte inn 1-0 etter 56 minutter etter at bortelagets keeper fomlet med Sigmund Hunnestads innlegg, var det nok mange – både på tribuneplass og på banen som senket skuldrene noe. I løpet av det neste kvarteret kom det også flere sjanser men først med 20 minutter igjen av oppgjøret ble det dobling av ledelsen. Nok en gang var Simon Øvrevik aggressiv og våken og han fikk æren av å doble ledelsen etter at innbytter William Meyer headet et bra innlegg inn foran mål. Bjerkreim yppet seg etter corner i det 80 minutt men en forholdsvis stor sjanse endte utenfor. Eiger stormet rett i angrep og Hans Marius Slettebø utfordret og slo inn. Fredrik Andersen gjorde manns jobb med å forstyrre Bjerkreimforsvaret og til slutt kunne Viktor Opheim sette foten til og gi Eiger 3-0 ledelse. Målet var for øvrig Opheims aller første på a-laget. Bjerkreim virket nå sluttkjørt og det lå flere mål i luften – noe som også skulle komme. William Meyer driv fremover på venstresiden i høyt tempo like før full tid. I rett tid sendte han ballen videre til Hans Marius Slettebø som så høyreback Asbjørn L. Larsen komme i godt driv. Pasningen var perfekt og Asbjørn var sikker og satte punktum for kvelden med 4-0.

Tre poeng smaker alltid godt – men det er lite trolig at dagens innsats holder når Moi gjester Hålå neste fredag. Til det var de røde og blås innsats alt for slapp, uinspirert og fantasiløs.

Sigmund Hunnestad og Simon Øvrevik – arkitektene bak 1-0 scoringen

 Eiger stilte med følgende lag:

Olav Omlid, Asbjørn Larshus Larsen, Eirik Aadnøy Gohn, Glenn Bråta Strømstad, Stefan Ghilom, Eivind Blakstad, Hans Marius Aakre Slettebø, Matias Leidland Løyning, Ole Asbjørn Liland, Sigmund Stapnes Hunnestad, Simon Øvrevik

Benyttede innbyttere:
Viktor Bjerregaard Opheim
William Meyer
Fredrik Andersen
Steffen Skinnarland

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 402 42 267    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND