Eigerseier på Husabø

Eigerseier på Husabø

J13vsEIK mai 2013
For første gang møtte Eigers jenter 13 EIK i serie på full bane.
Fra tidligere treningskamper har Eiger hatt ett lite overtak, men spenningen var på topp nå foran kampen om 3 poeng.

Avtalen var å fortsette det bra spillet som ble servert mot Lye forrige uke. Men EIK som hadde hjemmebane så ut til å gå hardt ut fra start. Eiger ble presset bakover på banen og trengte 10-15 minutter på å senke skuldrene og begynne å spille fotball. Det som ble produsert fra vertenes side ble glimrende stoppet av backrekken, og de få gangene ballen gikk forbi tok en meget våken keeper Frida seg av.

Når Eiger hadde fått ristet av seg nervøsiteten begynte de og produsere sjanser på løpende bånd. Og det var fullt fortjent at Eiger gikk til pause med en 2-0 ledelse etter scoringer fra Karoline og Luwam.

J13vsEIK mai 2013-2

Andre omgang ble igrunnen aldri Eiger truet skikkelig. Spillet bølget litt frem og tilbake og utover i omgang viste jentene nok en gang at kondisjonen er bra, da motstanderen slet med å henge med. Det ble større og større rom å spille i og med en Luwam i form på topp er det vanskelig for motstanderen og forsvare seg. 3-0 kom fra nettopp Luwam i en god Eiger periode.
Kronen på verket sparte jentene til slutt, sikkert og bra pasnings spill og bra bevegelse resulterte i det 4’de målet. Fra midtstopperplass ble ballen spilt ut på Silje LM på backen, videre til Martine RK påvenstre flanke, herfra gikk ballen til Karoline sentralt på midtbanen som videre fant Luwam ( usikker på om den også var innom Bjørg), ihvertfall kom Luwam seg ned på høyre kanten og slo ett perfekt innlegg på ett like perfekt løp fra Emilie, som satte ballen velplassert mål. FANTASTISK fotball.

J13vsEIK mai 2013-3
Luwam Ghilom i farten

Glimrende lagseier av jentene !

Neste torsdag er det på ny duket for lokaloppgjør, da kommer Bjerkreim på besøk. Da må samme innsats være tilstede!!

RZ

J13vsEIK mai 2013-4

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 402 42 267    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND