Eigerspiller på landslaget

Eigerspiller på landslaget

Anders Rasmussen er blant de fire uttatte til tidenes aller første e-sportlandskamp når Frankrike står på motsatt banehalvdel (for ikke å si motsatt fjernsynsskjerm) den 18 desember. Anders var et soleklart valg etter at han gikk helt til topps i NFFs turnering i FIFA på PlayStation i oktober. Han var da den beste av totalt 350 utøvere.

“Under turneringen på Ullevaal viste Anders mange av de egenskapene vi er på jakt etter. Han har et meget godt fotballhode som han er flink til å utnytte i spillet. Vi har stor tro på at Anders skal kunne trykke godt fra seg”, kunne landslagstrener Marius Hjerpseth fortelle til fotball.no i en sak publisert i går.

Anders Rasmussen går “all in” for å gjøre det han kan for å prestere optimalt i e-sport fremover. Det betyr at karrieren i vanlig fotball er satt på vent, selv om han tidvis også sysler med tanker om å gjenoppta denne aktiviteten. Studentlivet i Bergen der han studerer økonomi og administrasjon er ikke mer altomfattende enn at Anders tror det skal la seg kombinere.

For å bli god i FIFA har Anders selvsagt spilt mye. Men om nivået under NFFs turnering i forrige måned var høyt, kan han også røpe at en viss Eigergutt i form av Sander Haugstad, er av de hardeste motstanderne her lokalt.

Anders Rasmussen har spilt en a-kamp i rødt og blått. Den kom i 2015 da Eiger tapte 4-3 mot Kvitsøy i Rogalandscupen. Sammen med Trym Jørgensen (bildet over) debuterte Anders og markerte seg med en målgivende pasning.

 

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 402 42 267    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND