Endelig seier

Endelig seier

Seier
Eiger vant fredag 5-2 over Sokndal under noe vanskelige spilleforhold i Sokndal. Stillingen ved pause var 3-1 i et oppgjør som kanskje var noe preget av de glatte forholdene.

Glenn Strømstad feb.2013
Stor stemning før kampen – her ved Glenn Strømstad

 

Sokndal tok ledelsen 1-0 etter få minutter men i løpet av en tominuttersperiode fra det 10 spilleminutt var Eiger i ledelsen med 2-1. Eimantas Marozas var påpasselig frempå på retur ved begge anledninger og dermed kunne de røde og blå senke skuldrene noe. Etter vel halvtimen spilt sørget årets spiller i forrige sesong, Hans Marius Slettebø for at Eiger økte til 3-1. Dette var altså pauseresultatet.

Underveis i starten av andre omgang ble det gjort bytter fortløpende og Matias L. Løyning, Eivind Blakstad, Rolandas Budrys og Per Sigurd Skadberg erstattet Simon Øvrevik, Kjetil Vigrestad, Paulius Vaikasas og Olav Omlid. Vel halvveis i omgangen reduserte så Sokndal til 2-3. Men Eiger var ikke ferdigscoret for kvelden. Fredrik Andersen sørget for 4-2 på straffe mens Simon Øvrevik som kom inn igjen satte inn 5-2 som ble sluttresultatet.

Målscorere vs Sokndal febr
Kampens målscorere samlet etter kampen. F.v Simon Øvrevik, Hans Marius Slettebø, Fredrik Andersen og Eimantas Marozas

Sokndal feb-1
Morten Nodland før kampstart.

Sokndal feb.2013-2

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 402 42 267    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND