Endelig….

Endelig….

A-lag uoffisielt 2013
Endelig kan Eiger ønske velkommen til seriekamp i 3 divisjon i Hålå igjen. Bryne 2 gjester Hålå i seriesammenheng for første gang siden 2010. Den gang var gjestene såpass uhøflige at de vant hele 8-1.

Et slikt resultat tror vi imidlertid ikke på denne gang og er sikre på at Bryne skal få slite atskillig mer for poengene.
Eiger gjorde en spillemessig god opptreden i første serierunde mot Start 2 og vikarierende trener Jarle Gløpstad råder over en tropp som er mer enn kapable til å ta alle poengene om spillerne er påskrudd fra start. Riktignok er skadesituasjonen forverret siden sist uke men de elleve som løper utpå til årets første hjemmekamp har svært lyst å vise sitt hjemmepublikum hva de er gode for.
Asbjørn L. Larsen var i trening etter sin meniskoperasjon men begynte trolig for tidlig. Han må ta det med ro ytterligere en periode. Rolandas Budrys (kne) og Vytautas Birskys (strekk) og Olav Omlid (strekk) er nye på skadelista siden sist uke mens Roger Erlandsen og Rune Johansson må vente ytterligere en stund før de er klar.
Tropp:
Sarunas Kilijonas, Matias L. Løyning, Glenn Strømstad, Fredrik Andersen, Morten Nodland, Ole Asbjørn Liland, Hans Marius Slettebø, Kjetil Vigrestad, Sigmund Hunnestad, Martin Tønnessen, Eimantas Marozas, Torgny Torgersen, Eivind Blakstad, , Kjetil Refsland og Per Sigurd Skadberg

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 402 42 267    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND