Fem Eigerspillere nominert til Bryne Jæder

Fem Eigerspillere nominert til Bryne Jæder

Fabian Andersen, Oscar Ekblom Røros, Herman Løyning, Vetle Jondal og Simen Brekke er Eigers nominerte til årets Bryne Jæder uttak. De fem 12 åringene skal i konkurranse med 55 andre prøve å kvalifisere seg til å komme inn på permanent basis i dette gode spillerutviklingstiltaket. 

Treningene er lagt til Aarbakkebanen ved Bryne stadion der første økt gikk av stabelen fredag. Der ble det delt inn i fem lag, med spill på to baner samtidig. Det laget som ikke spilte, hadde ulike possession-varianter på banen ved siden av.
Tilstede foruten en rekke spente foreldre var også observatører fra Bryne FK og NFF Rogaland.
Allerede etter to treninger, vil gruppen krympes til rundt 30-35 spillere som vil delta på de to siste treningene dette året. Fra og med januar 2019 vil dette årskullet ha rundt 18 utespillere og 2 keepere på øktene.

Opplegget for de fem Eigerspillerne blir som følger:
 
Spilltrening 1, fredag 16/11, kl. 16.45
Spilltrening 2, fredag 23/11, kl.16.45
Spilltrening 3, fredag 30/11, kl.16.45
Spilltrening 4, fredag 7/12, kl.16.45
 
For å bli nominert fra Eiger er det et krav at spillerne har gode holdninger, er interesserte i å utvikle seg, samt ha gode tekniske ferdigheter. Fysikk er underordnet, små spillere med teknikk, engasjement og holdninger skal ikke stilles bak i køen. Man må også være deltaker på Eigers akademi for å bli nominert.

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 402 42 267    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND