Fem nye på a-laget

Fem nye på a-laget

Brikkene begynner å falle på plass for a-laget til kommende sesong. Stian Hunnestad som var ønsket i Eiger allerede før årets sesong, signerte i går som Jone Mathiesens assistent. Hunnestad og Mathiesen har samarbeidet bra før, så her er det snakk om en duo som vet hva de vil og som garantert vil utfylle hverandre meget bra.

På spillersiden signerte hele fem spillere i går. Simen Haughom, Jan Theodor Noreng Tollefsen, Stein Johnny Myklebust, Bjørn Sæternes Stapnes og Alexander Svanes signerte alle papiret som gjør dem til Eigerspillere i 2019. I tillegg ble det klart at keeper Denis Nadarevic går på en ny sesong i rødt og blått.

Eigers speaker på a-kampene, Rolf Magne Skogen gikk i programbladet til kampen mot Donn i 2016 ut og etterlyste en mer lokal profil, under overskriften “kjenner vi våre?”. Han avsluttet sitt hjertesukk med; “Sats på egenutviklede spillere eller spillere fra distriktet vårt. Det skaper gode grunner for fansen til å gå på kamp og det vil styrke lysten til å bidra med dugnadsarbeid for klubben og det er som kjent noe av den store styrken til vårt Eiger. Så får drømmen om opprykk komme ut fra hva en kan produsere på banen med lokale spillere og ikke med dyrekjøpte og ofte feilkjøpte spillere fra ”langtvekkistan”

Både sesongen vi har lagt bak oss og sesongen som kommer viser at Skogens bønner er hørt.

Simen Haughom er en ung spiss som kommer fra Tonstad. Han har spilt en rekke kamper for EIK 2 i 3 divisjon i 2018. På Tonstad står han oppført med 43 kamper og 40 mål!

Jan Theodor Noreng Tollefsen blir 25 neste år og har spilt i EIK i alle år. Han har stort sett spilt på EIK 2 de siste årene. Onkel Roger Noreng har imidlertid en a-kamp for Eiger, mens fader John Tore spilte for de røde og blå som ung.

Stein Johnny Myklebust er jo Eigergutt, men har tilbragt de siste fire årene i EIK. Hans far Johnny har 58 kamper for Eiger, mens bestefar og sølvnål innehaver Sveinung Myklebust har 7.

Bjørn Sæternes Stapnes er en ung og lovende EIK gutt som har bøttet inn mål jevnt og trutt over mange år. I år har han også spilt over 20 kamper for EIK 2 i 3 divisjon.

Alexander Svanes er opprinnelig Eigergutt som også har spilt i EIK i to perioder. Han har spilt en hel del 3 divisjonskamper for EIK 2 i år, mens for Eiger skal de 16 kampene han spilte i 2017, økes ytterligere i 2019.

 

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 402 42 267    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND