Ferien over

Ferien over

A-trening Hålå juni 2013Når sommeren nå endelig er over oss nyter a-lagsspillerne siste rest av ferien før alvoret og oppkjøringen til høstsesongen starter mandag. Tre uker er gått siden Eiger avsluttet vårsesongen på beste vis da Donn ble slått 5-1 i Kristiansand og grunnlaget for en kjekk og god høstsesong skal legges. 
De fleste andre lag i pulja starter med kamper allerede neste helg. Eiger må imidlertid smøre seg med litt mer tålmodighet siden først den 5 august blir det kamp for de røde og blå når Start 2 gjester Hålå.

Nå returnerer ikke alle helt enda. Olav Omlid tilbringer nemlig den kommende uka som hospitant på Bryne under Skaw Cup i Skagen, mens Stefan Ghilom og Ole Asbjørn Liland gjør det samme for hhv EIK og Tonstad ifm Dana Cup i Hjørring. Fredrik Andersen har fått utvidet ferien noe, men kombinerer dette med trening i Fløy i Kristiansand. Våre litauiske spillere drøyer til vi ser august måned med sin retur, men trolig bare med keeper Sarunas Kilijonas og spiss Eimantas Marozas i spillbar stand. I følge trener Rune Johansson er Paulius Vaikasas i gang med et seriøst opplegg for å trene seg opp etter “knemassakren” med påfølgende operasjon. Han har en kjip sommer i så måte, men er fast bestemt på å returnere på fotballbanen. Roger Erlandsen er nok heller ikke klar etter sin langvarige skade.
Av de mer gledelige tingene så returnerer Asbjørn Larshus Larsen på trening igjen – forhåpentligvis for fullt. Det samme håper man Kjetil Refsland vil være i stand til. Hans Marius Slettebø stod over de tre siste vårkampene grunnet suspensjon, skade og visdomstenner. Vi regner med det er en svært spillesugen “Pokey” som stiller på trening igjen mandag. I tillegg kan det godt være at en og annen overraskelse dukker opp i treningstøyet når den første økten blåses i gang.

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 402 42 267    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND