Fin åpning på Kvia Serien

Fin åpning på Kvia Serien

Eiger`s J14 fikk besøk av SIF i Hålå tirsdags kveld i årets første kamp.
Kampen startet naturligvis med litt nerver og spente spillere de første minuttene, men etter at alle hadde blitt varme i trøyen kunne man se igjen mye av det som har blitt trent på.

J14 ønsker å være ett spillende lag og viser til tider at man er flinke til det når bevegelsene er bra.
Etter 21 minutter fikk Karoline Skåra ballen ut på venstre side og forserte ned mot dølinjen og la ett perfekt innlegg til Anne Elin Seglem (på utlån fra J13) som sikkert satte ballen i mål.
4 minutter senere økte Eiger til 2-0. Denne gang var det Karoline selv som mottok ballen på kanten av sekstenmeteren etter ett innkast og fikk kjempetreff og dermed dobling av ledelsen. Første omgangen bølget litt frem og tilbake med Eiger som det førende laget. Det som kom igjennom forsvaret tok reservemålvakt Luwam seg mesterlig av.

2. omgang startet med SIF press og med mer dyktighet fra gjestenes side foran mål burde de nok satt en sjanse eller to. Istedenfor var det Eiger som kunne gå opp til 3-0 etter en corner fra Lotte Hovland som Bjørg Davidsen kriget i mål.
Resten av omgangen var jevn og ebbet ut i konfortabel 3-0 seier.

Noen endringer var gjort forran kampen i forhold til ifjor pga skader, sykdom og bortreiste. Så det var naturlig å prøve noen i uvante situvasjoner. Disse utfordringen ble løst bra og det er godt å se at vi kan bruke flere på forskjellige plasser. Innsatsen var bra og ting som vi har jobbet med ser vi igjen i kampen. Det er tidlig og mye skal prøves og testes, så bedre skal vi bli.
Bra jobbet jenter 🙂

Trenergjengen”

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 402 42 267    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND