Fjerde strake!

Fjerde strake!

Eiger 2 kom til Orre med dårlige minner fra siste bortekamp på gras da det ble tap 6-0. Det så tidlig ut som om det tapet var glemt og Eigerguttene tok tidlig tak i kampen og styrte det meste, uten at det ble tellende resultat. Så etter 25 minutter tar William Meyer med seg ballen, utfordrer Orre forsvaret før han setter ballen kontrollert bak Orre keeperen til en veldig fortjent ledelse. Eiger fortsetter å styre det meste, men sliter med å skape de helt store sjansene. Etter 42 minutter utligner Orre på den eneste sjansen de har i første omgang. Surt, men slik er fotballen. Omgangen ebber ut med 1-1 etter en veldig god første omgang av Eiger.

Andre omgang starter med at Orre overtar styringen på kampen og legger ett vist press på Eiger uten at det blir tellende resultat. Et godt forsvar og med en solid Olav Omlid bakerst, så rydder guttene opp i stor stil. Etter 65 minutter kommer Matias L. Løyning alene med keeper etter ett fint gjennomspill av Meyer, men keeper redder. Nesten rett etterpå så gjør Olav en god redning da han får slått ballen i stolpe og ut . Det skjer mye de siste 15 minuttene av kampen med bl.a. en stor sjanse til Eiger etter corner, men Orre rydder unna og kontrer til en stor sjanse men Eigerforsvaret får klarert i siste liten. Eiger får frispark på ca 30 meter og Torstein Myklebust smeller den i tverrligger. Orre går rett i angrep og kommer alene med Olav men også avslutningen til Orre går i tverrligger. Etter 87 minutter får Eiger frispark og Torstein slår presist på andre stolpe der Ole Andreas Storebø kommer susende og scorer sikkert på hodet til 1-2. Orre får ett frispark midt på banen i det 90 minutt og slår det inn i feltet. Eiger vinner duellen og ballen lander hos Jonas som stormer i angrep sammen med Marius Myklebust og Roi Park Debes. Jonas spiller perfekt til Marius, Marius ser at Roi kommer motsatt og spiller ballen perfekt til Roi som setter ballen rolig og behersket i mål. Dette var en scoring helt etter boken, ett praktfullt mål.

Eiger 2`s fjerde strake seier i serien var en meget godt gjennomført kamp av hele laget og det var kjekt å se på hvordan spillerne jobbet for hverandre.

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 402 42 267    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND