Flott lagseier til J13

Flott lagseier til J13

Mandags kveld var høstsesongen i gang for j’13 laget som i år spiller som j’14. Egentlig var det siste vårseriekamp så Ganddal var en ukjent motstander for oss. Det ble et kjekt bekjentskap med fin tone blant lagene fra start til slutt. Jentene vant 4-1 etter tidvis meget bra spill og flott kjemping.

Fra den gode dommeren Cecilie Ege blåste kampen i gang til slutt var det aldri i tvil om hvor seieren skulle gå. Eigerjentene var best.
Sjansene startet etter 5 minutter spill hvor en corner ble klarert i tverrleggeren. Etter 10 minutter ble Anna Elin Seglem avblåst for en hårfin offside. 1-0 ble det likevel i det 17.minutt da Benedikte Øvrevik fosser fram på venstre side, skjærer inn mot mål og pang – rett i nettet.
Det neste kvarteret er det flere halvsjanser, men enten er siste pasning litt for unøyaktig eller så er ikke skuddene helt innstilt. Men i det 32.minuttet får vi lønn for strevet. Anna Elin kjemper på 16.meteren og runder en utrusende keeper. Ballen triller såvidt over målstreken før keeperen når ballen igjen, men 2-0 er et fakta.
Vi kunne godt hatt et par mål til før pause etter bra Eigerpress før halvtid, men alt i alt en meget god omgang.

Andre omgang startet litt rustent. Ganddal fikk komme til sine første sjanser, men enten reddet forsvaret mesterlig eller så var keeper Silje Solli der. I det 11.min fikk Eiger frispark på midtstreken. Et godt slått frispark av Elise Stokset Hansen inn i boksen enten med mye klabb og babb og Live Mong Slettebøe var millimeter unna en scoring. Etter dette noterer vi flere store sjanser av Eigerjentene – fine samspill av Benedikte og Live, Ragna Løyning og Elise Larshus, Anna Elin og Benedikte, Live og Ragna, Karita Kydland og Elise – men skuddene vil ikke mellom stengene. Ragna finner endelig nettet etter 32 min spill. Hun blir flott gjennomspilt av Benedikte, løper fra alt og alle, og setter ballen kaldt og kontrollert forbi keeper.
Ganddal fikk sin utlikning etter litt ubesluttsomhet i forsvaret (som foruten dette målet spilte helt fantastisk). Sluttresultatet 4-1 kom i det 34 min hvor Emilie Klippen vinner ballen på midtbanen, dribler seg flott framover, legger ballen til Live som igjen spiller videre til Tomine Edvardsen Dyrnes som fra 14 meter setter den helt nede til høyre for keeper. Flott angrep og mål.

3 poeng ble altså igjen i Håla denne kvelden og vi kunne dermed innta delt tabelltopp. Kjekt å se at alle 15 spillere er med på å bidra til en flott lagseier!

Hanne Ervik og Silje Solli i mål.
Lise Hetland, Thyra Løyning, Emilie Steffensen, Elise Stokset Hansen og Theoline Blitzner Simons i forsvaret.
Elise Larshus, Ragna Løyning, Emilie Klippen, Benedikte Øvrevik og Tomine Edvardsen Dyrnes på midtbanen og Anna Elin Seglem, Live Mong Slettebøe og Karita Kydland i angrep.

Seieren ble feiret som ivrige tilskuere på privatlandskampen mellom Norge og “Emiratene” onsdag. Selv om det ikke ble noen mål til Norge, var stemingen upåklagelig 🙂

Lykke til videre i høstsesongen! Stå på!

Trenerteamet
Sveinung, Leif Tore og Kirsti Elin

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 402 42 267    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND