Fortsatt tabelltopp!

Fortsatt tabelltopp!

J13 september 2013
Endelig var høstsesongen i gang for J13 og den startet veldig godt. I sist uke var Bryne gjester i Hålå og med kun en uke trening i beina etter ferien var alle spente om jentene fulgte opp den goe vårsesongen.
Første omgang dominerte Eiger uten å komme til de store sjansene. Eigers største mulighet var det Silje H som sto for, etter å ha kommet igjennom og alene med keeper. Da ble hun taklet bakfra noe som resulterte i ett stygt fall som endte med kraftig hjernerystelse og med ambulanse til sykehus. Dette preget Eiger jentene resten av kampen og nokså ufortjent så gikk Bryne opp i 1-0 like etterpå. To min før slutt fikk Eiger frispark som Elise slo inn og på returen så var det enkelt for Luwam å putte utligningsmålet som også ble sluttresultatet.
 
Onsdag så gikk turen til Lyefjellet og andre kamp for høsten. Jentene var virkelig giret og dominerte 1 omg. Etter ferien har jentene slitt med å få spillet til å gli og det var utrolig kjekt å se at lagspillet var tilbake. Første målet ble satt inn av Luwam etter flott spill. 2-0 kom etter ett herlig langskudd av Karoline helt utagbart for keeper. Eiger gikk så opp i 3-0 etter ett flott “raid” av Luwam og alene med keeper så rundet hun kaldt og rolig keeperen og satte inn sitt andre for kvelden. Sjansene fortsatte for Eiger og utrolig nok sto det bare 3-0 til pause!!!
I andre omgang fikk Lye puttet 2 “enkle” mål noe som gjorde kampen utrolig spennende men heldigvis så ebbet kampen ut med det. 3 poeng og fremdeles tabelltopp jenter
KJEMPEBRA!!!!!!

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 402 42 267    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND