Fotballglede i Hålå

Fotballglede i Hålå

Eiger og Rogaland Fotballkrets HC turnering i Hålå søndag ble en innertier. Like før avspark 1130 tittet sola fram og med bare noen få drypp like før slutt gjorde at også været spilte på lag med publikum og de deltakende lag. Det var både formidabel innsats, harde taklinger og noen perler av noen mål de fremmøtte fikk se, men fremfor alt en idrettsglede og begeistring som alene var verdt fremmøtet.

Eigers playmaker Bjørn Erik Lomeland oppsummerte imidlertid eget lags innsats på følgende vis da han tuslet av banen etter siste kamp: “2-15 i målforskjell e ikkje akkorat någe å hoppa i tage fø” og konstaterte da at Eiger ikke oppfylte egne resultatforventninger. Men da premieutdelingen var i gang var alt glemt. Lomeland sørget sammen med Bo Weum for Eigers to eneste mål i turneringen som endte med 1-6 mot Viking, 0-4 mot Hana 2 og 1-5 mot Djerv 1919-2.

God stemning tross tre tap for Eiger

Turneringen var inndelt i nivå der Eiger var plassert i nivå 2.

Vinnere:
Nivå 1: Djerv 1919-1
Nivå 2: Viking
Nivå 3: Hana-3

Det var relativt godt fremmøte og mange blide fjes å se. I kiosken var det godt utvalg og Marita Myklebust og hennes medhjelpere hadde en travel dag.

 

Optimisme før kampstart!

Dommerne Magne Øglend og Cecilie Ege dømte alle kampene sammen med Daniel Eriksen på fortreffelig vis. 

 

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 402 42 267    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND