God avslutning for J14-1

God avslutning for J14-1

På mandag tok jenter 14-1 imot Moi til siste seriekamp i Hålå. På siste trening i sist uke fokuserte vi på aggressivitet og pasning/trekant spill inn mot denne kampen og da var det ekstra kjekt når vi så dette igjen gang på gang kampen igjennom. Allerede etter 1 minutt så spilte Emilie Teige igjennom ei aggressiv Silje Løvold Mong som satte inn 1-0 til Eiger. Etter 40 minutt vant så Karoline Skåra ballen på midten og fintet først ut en forsvarer for deretter å finte ut keeperen å dermed 2-0.
Etter 50 min så vant igjen nevnte Karoline ballen på egen banehalvdel og avsluttet med ett vakkert skudd fra 25 meter – utagbart for keeper. Frida Leidland satte inn 4-0 etter gjennomspill fra Karoline.
Etter spill og sjanser burde og skulle jentene ha puttet en del mål til, men en kjempegod avslutning på serien var det likevel.
Det er vanskelig å trekke frem noen enkeltspillere siden hele laget gjorde en god kamp, men vi ønsker likevel å trekke frem ei engasjert og hardt-arbeidende Silje Løvold Mong og det samme kan sies om Kristina Zakariassen som for anledningen spilte i ny rolle som midtstopper.
En sterk 2 plass i serien ble det til slutt og nå kan vi bare glede oss til Gimle troll.

Mvh Trenegjengen

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 402 42 267    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND