God kamp av J14

God kamp av J14

Motstander på Sparebank1 banen denne onsdagen var Hinna som lå på 5. plass på tabellen før kampen. Det var også de som var motstandere i finalen i årets Lyngdalcup som Eigerjentene vant 2-1.

Hjemmelaget skulle bevise at de var bedre enn den flaue forestillingen for en uke siden mot Hana – og det ble virkelig svar på tiltale!

Kampen begynte med litt gi og ta mot et godt fysisk rustet Hinna-lag. Etter 8 min kom kveldens første mål. Julie Assersen Anfinsen fyrte av gårde sitt andre langskudd for kvelden – og denne gang utenfor keepers rekkevidde! Videre utover i omgangen tok hjemmelaget mer og mer over – og Hinna var kun farlige på ettpar kontringer. På den ene av disse reddet Marion Blitzner Leidland mesterlig ved å slå det gode skuddet i tverrligger og over. Hjemmelaget på sin side produserte 3-4 gedigne sjanser uten å få satt ballen i mål! Nærmest var en ball i tverrligger og en i stolpen, men 1-0 holdt seg til pause!

2. omgang skulle Eigerjentene styre fra begynnelse til slutt. Mye fint pasningsspill ble vist – og ved mange anledninger kom jentene fint rundt på kantene og fikk lagt inn foran mål! Hinna kom kun til en sjanse også i denne omgangen – helt på tampen – og igjen reddet Marion med en fin beinparade!

2-0 kom etter 57 min ved Thea Margrethe Jenssen Refsland. Et Martine Klippen-skudd endret retning – og på bakre 5 meter-hjørne stod Thea og bredsidet ballen i motsatt hjørne av målet, igjen godt utenfor Hinna-keeperens rekkevidde! Og i kampens siste minutt fastsatte Ingeborg Leidland Løyning resultatet til 3-0 med et langskudd som keeper «glapp» mellom beina!

En veldig bra gjennomført kamp av Eigerjentene – der alle tok tak og gikk skikkelig i i duellene. Mye fint spill ble vist – og med litt mer besluttsomhet foran motstanders mål burde det stått dobbelt antall mål på dommerkortet til kveldens dårligste aktør på banen! Synd at to flinke jentelag ikke skal bli satt opp med en dommer som tar oppgaven seriøst – og har de fysiske forutsetninger som kreves for å dømme skikkelig – nemlig tilstrekkelig syn og evnen til å bevege på seg raskere enn gangfart!!

Neste uke står serieleder Bryne på motsatt halvdel, så da må effektiviteten opp om Eigerjentene skal klare å påføre Brynejentene årets andre tap mot Eiger!?!

Stå på jenter…………..

Tott

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 402 42 267    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND