God kamp av J15

God kamp av J15

Onsdag var det duket for sesongens 3. serie-møte mellom hjemmelaget og Viking 2 i jenter 16, 1. div.
De to foregående oppgjørende endte med 5-1 seier til vertene i Hålå og 0-0 på Vestbanen i Stavanger.

Før onsdagens oppgjør var det klart at hjemmelaget måtte klare seg uten to-tre sentrale spillere, og det var derfor en litt spent gjeng som netret banen. Heldigvis var det “lånt” med to solide forsterkninger i Luwam Ghilom og Ragnhild Torstensen fra årgangen under.

Kampen åpnet med et klart Eiger-press uten at de store sjansene oppstod. Det var faktisk Viking som hadde den største sjansen i første halvdel av omgangen, da et godt slått corner passerte alt av både forsvarere og angripsspillere like foran Marion i Eiger-målet. I andre enden av banen ble det notert endel halvsjanser og brukbare skuddforsøk, men man måtte på overtid i 1. omgang før det skulle gi tellende resultat. Et flott skudd fra skrått hold, fra en god Martine Klippen, endte i nettmaskene bak en for kvelden god Viking-målvakt. Pauseresultat 1-0.

2. omgang startet der den første sluttet. Etter 6 minutter hadde nevnte Martine fullført sitt hat-trick gjennom to gode skudd fra henholdsvis 16 og 20 meter, som begge endte i mål! Og et snaut kvarter ut i omgangen fulgte Ingeborg Leidland Løyning opp med nok et skudd fra distanse og i mål, til 4-0. Nå rullet jentene opp flere fine angrep, og 5-0 sørget June Berntsen for på en retur etter et fint angrep på høyresiden. 5 min før slutt fastsatte Johanne Nesvåg Omdal sluttresultatet til 6-0 fra kort hold etter et av de mange godt slåtte hjørnesparkene.

Denne kampen var spillemessig det beste vi har sett fra jentene på ganske lang tid. Kjekt å se at man tørr legge ned ballen og spille, gå på løp, veggspill, gjennombruddspasninger, vending av spillet og fine innlegg.
Også kjekt å se de to “hjelperne” fra j14 laget, Luwam og Ragnhild, i aksjon – som klarte seg veldig bra kampen igjennom i flere ulike posisjoner på banen.

Alt i alt en solid lagseier – spisset med en Martine Klippen i god fysisk form som herjer med motstanderne for tiden.

Nå gjenstår det bare å pakke bagene jenter!
Barcelona – here we come……….:)))))))))))

Tott

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 402 42 267    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND