God start av G16

God start av G16

G16-juni 2013
Gutter 16 stiller i år med 2 lag i serien, ett 11èr lag og ett 7èr lag som gjør at det blir bra med spilletid for alle på ett eller flere lag.

11`er laget har hatt en bra start på sesongen som ble toppet med en 2-0 seier over Voll på Bortebane i går kveld. Eiger var her det klart beste laget og spesielt innsatsen var mye bedre hos Eiger enn hos hjemmelaget. 1-0 målet ble satt inn av William Takvam på hodet på en corner etter litt frem og tilbake i feltet. Eiger styrte det meste av spillet og en hardtarbeidende midtbane og ett godt organisert forsvar gjorde at hjemmelaget ikke kom til de helt store sjansene. De gangene de gjorde det ryddet Eigers målvakter opp. Det var derfor ikke ufortjent da Stian Omdal la på til 2-0 i andre omgang med en litt heldig scoring der vinden tok ballen på ett skudd alle trodde ville gå langt over. Målscoreren selv var klar på at det var iskald beregning og at han endelig hadde fått bruk for sine mattekunskapene :-). Helt i slutten av kampen burde Andre Ervik lagt på til 3-0 da han alene med keeper satte ballen høy over mål.

Det betyr at laget nå står med kun ett tap i året serie og ligger helt i toppen før de to siste kampene før ferien mot antatt dårligere motstandere.

7`er laget har også gjort sine saker bra og spilte i helgen 3 kamper der det ble 2 seiere og en uavgjort og laget ligger fint plassert på øvre halvdel av tabellen når 2 kamper gjenstår før sommerferien.

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 402 42 267    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND