God start på høstsesongen.

God start på høstsesongen.

Eigers jenter 14 møtte Moi på bortebane onsdags kveld i en «henge» kamp fra vårsesongen.

Det er alltid litt spenning forran kamper spesielt når det går lang tid imellom hver kamp, hvordan har ferie påvirket spillerne og laget, har en fått trent godt etter ferien osv.

 

Svarene fikk vi ganske fort da Eiger scoret på sin andre sjanse etter 2 minutter. Målet kom etter glitrende spill på kanten hvor Emilie Teige fikk lagt inn og hvor Karoline Skåra satte ballen imål.

2-0 målet sto Luwam for etter forarbeid av Emilie igjen, da hadde det gått 9 minutter. 

Siste målet i første omgang 3-0 kom etter 26 minutter og Karoline stod for den med en flott enkelprestasjon hvor 2-3 spillerer ble passert på siden og ballen fant veien til nettmaskene fra skrått hold.

 

Det kunne stått både 4-5 og 6 null hadde effektiviteten vært helt på topp. Forsvaret var bunnsolid og Moi hadde ikke en sjanse i første omgang.

 

Andre omgang datt prestasjonene ett hakk ned, noe som er naturlig etter slik dominans. Med bedre treningsgrunnlag utover høsten må målet være og opprettholde samme kvalitet hele kampen ut !

 

Moi`s kaptein var helt anonym gjennom nesten hele kampen takket været Sije Hetland. At Moi kom til en sjanse iløpet av hele kampen skyldes nettopp Silje´s innsats. Moi`s kaptein er meget god og viste det med å score på den ene muligheten hun fikk.

 

6-1 i målsjanser favør Eiger og 2-0 i cornere. Til nå i serien har vi i gj. snitt 6.5 – 1.7 i målsjaner pr kamp og 3.2 – 1.0 i cornere.

 

Alt i alt en god kamp med igjen god lagmoral og innsats. Til neste kamp ønsker vi litt mer aggresivitet foran mål, flere folk med i angrep og enda mer dobling på kanter. Samt å fullføre i 70 minutter.

 

Well done.

Trenerteamet.

For mer bildet se HER.

 

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 402 42 267    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND