Godt nytt år!

Godt nytt år!

Jarle G-20122012 ble et fantastisk bra resultatmessig år for Eiger FK. Vi tok tidlig kommandoen i avdelingen og opprykket var vel egentlig aldri truet. Ingen nederlag i serien er imponerende statistikk, og selv om det ble tap i kampene om kretsmesterskapet er vi meget fornøyde med å ha klart målet for sesongen.

 

Sesongen begynte med at troppen ble forsterket av 4 gode spillere fra Litauen. I tillegg hadde vi en jevnt besatt tropp med mye kvalitet, både ungt og rutinert. I støtteapparatet rundt laget kom Tor Arne Nergård inn som assistent/keepertrener, mens Bjørn Arne Slettebø ble med som oppmann. Begge disse skal også ha sin del av æren for framgangen i forhold til året før.

 

Like før seriestart reiste A-laget til Tyrkia på treningsleir. Et meget bra avveksling fra regn og den vanlige treningshverdagen her hjemme. Sosialt var det også en meget bra tur.

 

Sesongen startet opp i Bjerkreim, og det ble en litt skuffende affære som endte med poengdeling. Utover gikk det imidlertid bare bedre og bedre, og det var egentlig bare Rosseland som holdt noenlunde følge. Skuffelsen var derfor stor når Eiger inviterte til toppkamp i Hålå mot slutten av vårsesongen, bare for å konstatere at Rosseland ikke klarte å stille lag, og Eiger ble tildelt seieren med 3-0.

 

Sommeren 2011 var marerittaktig med mange spilleravganger for Eiger sin del og starten på en tung høstsesong. I 2012 mistet vi ikke noen sentrale spillere, men fikk derimot inn forsterkninger i form av Glenn Strømstad og Asbjørn Larshus Larsen. 2 spillere som vi er meget fornøyde med at valgte å slutte seg til Eiger.

 

Høsten ble et pliktløp og det dukket egentlig aldri opp noen særlig spenning. Rosseland hang brukbart med og dersom Eiger hadde tapt på Jæren kunne det blitt spenning mot slutten av sesongen. Slik gikk det imidlertid ikke. Eiger knuste sine argeste rivaler og kruste mot opprykk, mens Rosseland gikk helt i oppløsning og måtte også se Voll gå forbi på tabellen.

 

Siste serieomgang ble spilt på Moi og Eiger vant overbevisende 3-0 og sesongen var fullført uten nederlag i serien. Nå gjenstod 2 KM-kamper, men mye forfall gjorde at Eiger stilte redusert og uten den store spruten i disse kampene og det endte med tap. Hundvåg tok dermed hjem tittelen.

 

Eiger og Trond Brekken har nå skilt lag, og jeg vil gjerne benytte anledningen til å takke Trond for hans bidrag gjennom 2 sesonger.

 

Planleggingen av 2013 startet rett etter sesongslutt og vi kom til enighet med Øyvind Skadberg som har overtatt hovedtreneransvaret for A-laget. Bjørn Arne Slettebø fortsetter som oppmann og Tor Arne Nergård som keepertrener. I tillegg skal undertegnede være med som assistenttrener og vi ser alle fram mot en spennende sesong.

 

3. divisjon 2013 holder et helt annet nivå enn lagene vi møtte i 4. divisjon i år. Noen nye bekjentskaper og lengre reiser blir det også. Herkules fra Telemark blir spennende og med lag som Start 2, Staal Jørpeland og nedrykkede Jerv og Mandalskameratene blir det nok av krevende kamper å se fram til i 2013.

 

Vi håper at de som støttet oss til opprykket i 2012 også blir med oss videre i 2013.

 

Godt Nytt År!

 

 

Jarle Gløpstad

sportslig leder 2012

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 402 42 267    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND