Gøy på sjøen

Gøy på sjøen

Teambuilding J14 august 2013-1 kopi
Torsdag ettermiddag møtte alle Eigers j14 spillere på Egersund Seilforenings nye, flotte anlegg ved Eigerøy bru! Anledningen var “teambuilding” i form av seiling i 2-manns RS Feva båter! Etter en kjapp innføring ved “seilmann” Roy Hovland så bar det rett ut på “Leidlandshavet” for spente og lettere nervøse førstegangs-seilere. En fin bris gjorde forholdene perfekte for nybegynner-seiling!
Av de 4 første parene ut var Mina Hovland og June Berntsen de første “uti vannet”. Og etterhvert var det ganske mange “par” som måtte i det våte element – uten at det la noen demper på stemningen – heller tvert om:-))
Fornuftig nok ble trenerparet Kvamsø/Larshus plassert i den velte-sikre “Lærling”-båten!!
Etter ettpar timer på sjøen var det tid for grilling og premieutdeling! Alle var skjønt enige om at dette var skikkelig kult – og absolutt noe som må gjentas ved en senere anledning!
 
Takk til Roy Hovland som stilte med kunnskapen, båter, våtdrakter og vester! Og hvis andre lag i klubben har lyst å prøve seg på sjøen med vind i seilene – så er det bare å ta kontakt med mr. Hovland! Anbefales…….!!!
 
4er-banden

Flere bilder her

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 402 42 267    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND