Helvig-show på Tonstad

Helvig-show på Tonstad

Tonstad-Eiger2 - september 2013
Eiger 2 slo Tonstad 9-1 da lagene møttes i Hålå i vår. Mandag var det returmøte på Tonstad og selv om Eiger ikke klarte gjenskape resultatet fra i vår leverte de røde og blå en ok kamp med en spiller mindre på banen i nesten en time.
Keeper Kristian Årstad Skogen ble utvist etter en “bakerste mann” situasjon da han skulle prøve å berge en av forsvarsspillernes horrible pasning i farlig område. Like før pause ble vondt til verre da Tonstad gikk opp i 1-0.
Omgang to var heller ikke gammel da Tonstad doblet ledelsen og det så virkelig mørkt ut med tanke på poeng. Men så startet Rene Helvig showet og reduserte først på straffespark etter at en Tonstadspiller handset. Tempo og aggressivitet ble satt opp og snart hadde Renè ordnet både 2-2 og 3-2 ledelse til Eiger da han i begge tilfeller lurte av noen spillere før han satte ballen i mål. Eiger skapte noen vanvittige sjanser i tillegg og burde ledet mer. Men det kostet med en mann mindre og like før slutt utliknet Tonstad til 3-3 som ble sluttresultatet.

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 402 42 267    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND