Historien gjentok seg igjen!

Historien gjentok seg igjen!

Vi skrur tiden temmelig nøyaktig et år tilbake i tid. Eigers junior/G17 lag møter Frederikshavn i semifinalen i a-sluttspillet. I en helt jevn semifinale går lagene målløse av banen etter såvel ordinær tid som ekstraomganger. Eiger taper 3-0 på “straffekonken” Samme scenarioet skulle også skje i år. Frederikshavn slo ut et hardtkjempende Eigerlag 5-4 på straffer. Men en vesentlig forskjell er det. I år var Eiger spillemessig best og om noen hadde fortjent finaleplassen mer enn andre var det så absolutt de røde og blå. Kvartfinalen tidligere på dagen endte med seier 2-1 mot Trond IL. Her brant Eiger også et straffespark Men enda verre, seieren kostet og medførte at Simon Øvrevik og Stefan Ghilom måtte kaste inn håndkleet foran semifinalen.

Selv om man røk ut er det hyggelig å vite at samtlige spillere unntatt en holder junioralder også til neste års cup.

Finalehåpet lever imidlertid ennå for Eiger – i flere klasser. J15 vinner og vinner og har finaleplassen nesten i lomma. Hvis man unngår tap med mindre enn fire mål i fredagens siste mellomspill-kamp, er finaleplassen sikret. J14 (bildet over) har også et lite håp om finaleplass. I semifinalen møter de et sterkt lag i Marin FC fra USA – samme laget man tapte 4-0 for tidligere i uka. Men cup er cup og alt kan skje.

J13 (bildet under) var klart best mot NSA i torsdagens siste innledende kamp. Men tverrliggerskudd og en rekke store sjanser til tross….NSA scoret på sitt eneste skudd på mål og vant 1-0 og gikk dermed til a-sluttspillet. Jentene brettet opp ermene og feide deretter Vedavåg og Frederikshavn av banen med 4-0 og 3-0 og tok seg i hvert fall til b-finale som spilles fredag.

G13 har også sjans til å få med sølvtøy hjem. Kvartfinalen i b-sluttspillet endte nemlig med 6-4 seier mot Ålgård 1 i en kamp der bl.a. Eirik Tønnessen feiret 13-årsdagen ved å score på straffe. G13 møter Store Bergan 2 i semifinalen fredag.

G14 har sin siste kamp i mellomspillet fredag men tapte begge torsdagens kamper med 3-1.G15 er ferdigspilt for i år etter 3-1 tap for NSA i 1/8 dels finalen i b-sluttspillet torsdag. G16 spiller semifinalekamp i b-sluttspillet mot amerikanske Redlands fredag. Ved seier her er det finale fredag kveld.

TORSDAG      
KLASSE LAG RESULTAT MÅLSCORERE
G13 Eiger FK – Store Bergan 1 0-8  
J14 Eiger FK- Marin 2 1-0 Luwam Ghilom
J15 Eiger FK – Ålgård 5-1 Mina Hovland (2), Martine Klippen, Stine Kvamsø, Martine Larshus
G14 Eiger FK – Store Bergan 1 1-3 Espen Larsen
G15 Eiger FK – WYSL 1-2 Sander Haugstad
G19 Eiger FK – Trond IL 2-1 William Refsland, Sander Haugstad
J13 Eiger FK – NSA 0-1  
J13 Eiger FK – Vedavåg 4-0 Elisabeth Terland (2), Ine B. Bilstad, Anna Elin Seglem
J13 Eiger FK – Frederikshavn 3-0 Elisabeth Terland, Ine B. Bilstad, Benedikte Øvrevik
G13 Eiger FK – Ålgård 6-4 Øyvind Garpestad (3), Odd Eirik E. Nodland, Sondre Tollefsen, Eirik Tønnessen
J14 Eiger FK – Scandic United 0-4  
G14 Eiger FK – Frederikshavn 1-3 Kristoffer Strimp
G15 Eiger FK – NSA 1-3 Sander Haugstad
J15 Eiger FK – Bjarg 4-0 Ingeborg Løyning (2), Mina Hovland, Thea J. Refsland
G19 Eiger FK – Frederikshavn 0-0 (4-5) Viktor Opheim, Thomas Soldal, Sander Remme, Sander Haugstad

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 402 42 267    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND