I rute med oppgradering av Bøgh Hafsø banen!

I rute med oppgradering av Bøgh Hafsø banen!

NYTT BANEDEKKE – Breddefotballen har for tiden sin velfortjente sommerferie og når spillere med trenere returnerer kommer de til Hålå der et splitter nytt kunstdekke er lagt på Bøgh Hafsø banen. Daglig leder Atle Skailand sammen med fagfolk og en dyktig dugnadsgjeng ledet av “jernmannen” Roy Eliassen,  har jobbet på de siste ukene med å ferdigstille oppgraderingen. 

Eigers A-lag spilte de siste tre seriekampene i vår på bortebane – grunnet oppstart med å rive det gamle kunstdekke, utvide baneområdet og for å kunne starte jobben med å legge nytt. I Eiger er man kjent for å ha en sterk dugnadsånd og det er ingenting man ikke får til. Bare noen få dager med pause grunnet regnvær har stoppet arbeidet, men uten at det har vært noe dramatikk i det. I skrivende stund satser man på å få ferdigstilt oppgraderingen denne uken. 
 
I motseting til f.eks. en del baner på østlandet,  har dekket i Hålå som ble lagt i 2008 nå hatt en levetid på 16 år. Et kunstgressdekke i Norge forventes å ha en levetid på ca. 10 år. Flere klubber på østlandet som Eiger.no har vært i kontakt med sier at levetiden for baner hos dem er helt nede i 5 år. Noe som skyldes sprengt kapasitet og da svært høy slitasje. Det handler også om vedlikehold som jevnlig slodding av banen, dyprens, påfylling av granulat og vanning. I flere av disse klubbene er både økonomi og dugnad en mangelvare – så det er ingen tvil om hvor heldige vi i Hålå er!
 
Selv om det nå var på høy tid at dekket ble skiftet, kan man trygt si at klubben har vært dyktige til å vedlikeholde dekket såvel som det flotte anelgget generelt. 
 
I tillegg til å få nytt banedekke har man også utvidet baneområdet, slik at klubben nå tilfredsstiller kravene om sikkerhet og sikkerhetssone. Noe klubben fikk en sesongs dispensasjon for i 2023 ved spill i Norsk Tipping Ligaen. Ikke nok med det så settes det opp to stk. helt nye innbytterboder i betong som også oppfyller de kravene som følger med til spill i høyere divisjoner. 

I Eiger får vi det altså til, uansett hva det måtte være. Sammen med næringslivet og gode sponsorer brukes pengene til fordel for alle klubbens medlemmer og vi har de beste fasiliteter for alle som ønsker å drive med fotball. Her kan det også nevnes at klubben har mye plass til ALLE som ønsker å spille fotball på et av landets fineste anlegg. 

Vi gleder oss til å se det ferdige resultatet!

 

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 402 42 267    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND