Ingen pangavslutning…

Ingen pangavslutning…

Eigers teoretiske håp om opprykk levde ennå da Rune Røyland blåste kampen i gang i Hålå lørdag. En frisk åpning av de røde og blå forsterket håpet og allerede etter 5 minutter lå da også ballen i nota bak Varhaugs keeper. Hans Marius Slettebø slo inn og en Varhaug-forsvarer beinet ballen i eget mål. Slettebø noterte med det sin 24 assist for sesongen – et meget respektabelt antall.
Samtidig med at det tikket inn meldinger om at Riska scoret i sin kamp mot Havdur, datt Eigers spill i kvalitet og tempo. Etter drøyt halvspilt omgang hadde Eiger gitt fra seg initiativet og gjestene fra jæren takket og bukket ved både å utlikne og ta ledelsen. Det siste målet etter et høyst diskutabelt straffespark forært av dommer Røyland som har slitt med dømmingen i Hålå i år. Eiger tok seg noe sammen frem mot pause og utliknet på straffe ved Asbjørn L. Larsen etter at Sander Haugstad ble ureglementert tatt i skuddøyeblikket fem minutter før hvilen.

Eigers mangel på fantasi i det offensive spillet gjorde seg gjeldende i hele andre omgang. På tross av størst ballinnehav ble det produsert svært lite av sjanser. Den største da Matias L. Løyning bommet på åpent mål like før slutt. Oppgjøret ebbet dermed ut med 2-2 og med en poengfangst på 4 poeng av 12 mulige de siste 4 kampene ble Eiger dermed forbigått av både Riska og Nærbø på målstreken.

Eiger manglet både Glenn Strømstad (3 gule), Morten Nodland (3 gule), Fredrik Andersen (rødt) og Chris R. Jenssen (jobb) av de som har figurert i startoppstillingen den siste tiden på lørdag.
Til gjengjeld var det duket for hyggelig gjensyn med både Eirik Gohn som var tilbake etter langtidsskade og Stein Arnestad som ble hentet inn etter mange forfall i forsvarsrekka. «Gamle Arnestad» har holdt høyt nivå på Eiger 2 i årets serie.

Startellever:
Sarunas Kilijonas, Asbjørn L. Larsen, Alexandras Ivanauskas, Simen Sæstad, Torgny Torgersen, Simon Øvrevik, Stefan Ghilom, Ole Asbjørn Liland, Sigmund Hunnestad, Hans Marius Slettebø, Sander Haugstad
Benyttede innbyttere:
Matias L. Løyning, Eirik Gohn, William Meyer, Stein Arnestad

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 402 42 267    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND