J13 til topps i Kristiansand

J13 til topps i Kristiansand

J13-Gimletroll2012Eigers J13 lag gikk søndag helt til topps i Gimletrolls vintercup. I finalen ble et forsterket Hinnalag slått 2-1. Stillingen ved pause var 1-0 til Eiger etter mål av Thea Refsland. Utlikning av Hinna i andre omgang gjorde det mer spennende enn de fleste Eigersympatisørene satte pris på. Kampen måtte dermed avgjøres på såkalt golden goal og nok en gang var det Thea Refsland som sørget for nettsus og den store horden av Eigersympatisører kunne slippe jubelen løs.
Dagen ble innledet med semifinalekamp mot Lyn – en kamp Eiger vant 2-1 etter mål av Anna Tollefsen og Stine Kvamsø

Det andre jentelaget – J13-2 kan også være bekjent av innsatsen. 12 åringene på dette laget var med for å lære og kom hjem med en god følelse etter å ha hengt svært bra med i alle kamper mot et år eldre spillere. I semifinalen i b-sluttspillet søndag ble det 2-0 tap mot Skeid

G13 startet søndagen på beste vis da Hinna ble slått 2-1 i 1/8 finalen søndag morgen. Målene sørget Espen Larsen og Petter Ellingsen Nodland for. Turneringen endte imidlertid i kvartfinalen senere søndag da Våg tok en klar 5-2 seier. Her var det Jørgen Myklebust og Sander Haugstad som nettet for de røde og blå.

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 402 42 267    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND