J13 til topps!

J13 til topps!

Eigers jente 13 kronet en strålende sesong ved å gå helt til topps i Gimletrolls Trollcup i Kristiansand denne helgen. I finalen ble Greipstad slått 2-1 etter mål av Anna Elin Seglem og Benedikte Øvrevik. Det var også en Eigerspiller som ble kåret til finalens beste ettersom den tittelen gikk til Ragna Løyning.

Veien til finalen ble kanskje mer spennende enn de røde og blå satte pris på. Videre avansement i både kvart- og semifinale ble nemlig avgjort på flest cornere. I kvartfinalen mot Lyngdal var Eiger overlegne spillemessig og Eigers keeper knapt i ballen. Likevel måtte oppgjøret avgjøres etter corner. Eigers fem mot Lyngdals ene var imidlertid nok til å sende jentene videre. I semifinalen ble det atskillig jevnere, men Eigers fire cornere mot Donns tre holdt til finaleplass. Der ble det altså en fortjent, men spennende seier mot Greipstad.

De øvrige Eigerlagene røk ut alle som en søndag. G13 var sjanseløse mot et sterkt Randesund-lag. Da var både G14 og J14 mer uheldige. G14 røk ut på færre corner enn Storm mens J14 ledet 2-0 og hadde tilsynelatende full kontroll før en merkelig kollaps sørget for at Råde vant 4-2 ved full tid.

Søndagens resultater:

G13:
B-kvartfinale: Eiger FK-Randesund 1 0 – 4

G14:
A-1/8 finale: Storm BK-Eiger FK 2 – 2 (Sander W. Wilhelmsen, Kristian Garpestad. Storm flest corner)

J13:
A-kvartfinale: Eiger FK-Lyngdal 0 – 0 (Eiger videre etter 5-1 i corner)
A-semifinale: Eiger FK-Donn 0 – 0 (Eiger videre etter 4-3 i corner)
A-finale: Eiger FK-Greipstad 2 – 1 (Anna Elin Seglem, Benedikte Øvrevik)

J14:
A-kvartfinale: Råde IL-Eiger FK 4 – 2 (Elise Tengs, Ragnhild Torstensen)

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 402 42 267    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND