J14 seiret i Nordsjøcupen

J14 seiret i Nordsjøcupen

J14 stilte med to lag i Nordsjøcupen denne helga og det var to spente lag som stilte til start. Og for en start på sesongen det ble da Eiger1 gikk helt til topps. Eiger 2 spilte litt variert i turneringa og endte med en seier, to uavgjort og et tap.

Eiger 1 derimot, viste solid spill igjennom hele turneringa og ble etter finalen gratulert  av flere lags trenere med vel fortjent seier.

Med skadde og bortreiste spillere ble det hyret spillere fra J13 laget som klarte seg veldig godt, men uten innbyttere så ble spillerne tappet enormt for krefter utover kampene. Men for en innsats og for ett spill……. KJEMPEBRA jenterJ.

Vinnerlaget Eiger 1 vant innledningsvis 3-0 over Vardeneset etter mål av Karoline Skåra(2) og Ragna Løyning. Mot Bryne1 vant de 1-0 etter mål av Emilie Teige. Mot Vindafjord ble det 1-1 etter nok ett mål av Emilie Teige. I siste innledende kamp rundspilte Eiger Mastra og ved flere anledninger så smalt det virkelig rundt ørene til Mastra keeperen. Men utrolig nok ble det med det ene målet av Karoline Skåra som sikret 1-0 seier..

I semifinalen møtte jentene naborival Eik og som forventet så gikk de seirende ut av det oppgjøret med 1-0 etter scoring av Karoline Skåra.

I finalen var det ett revansjelystent og godt Bryne lag jentene møtte, etter å ha slått samme lag i innledende kamp. Ragna Løyning sørget for ledelse til Eiger men med bare 6 min igjen av finalen så utlignet Bryne med kjempeskudd utagbart for keeper. I spilleforlengelsen klarte ingen av lagene å putte det avgjørende målet.  Dermed gikk det hele til straffespark- konkurranse med best av tre og nervene kom i høyspenn. Først ut var Bryne og Luwam Gihlom i Eigermålet reddet skuddet. Karoline Skåra startet for Eiger og hun satte ballen hardt og fint plassert i mål ute ved stolpen. Brynes neste straffe reddet Luwam Gihlom like mesterlig som det første og så kunne nevnte Luwam gå frem å sette det avgjørende målet. Og nettopp det gjorde hun – like fint plassert som Eigers første. For en finale og for en OPPLEVELSE der Eiger var ett lite hakk hvassere enn Bryne. Dette lover godt for sesongen jenter så nå er det bare å stå på videre J

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 402 42 267    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND