J14 vant toppkampen mot Bryne!

J14 vant toppkampen mot Bryne!

J14-Bryne mai 2013
Endelig skulle det lykkes Eigerjentene å slå Bryne – fjorårets kretsmestere!

Det var to heltente lag som møttes til kamp en kald onsdag kveld i slutten av mai. Dommeren mente nok det var for kaldt, for han møtte rett og slett ikke opp!?! Rune Zakariassen tok ansvar og blåste kampen igang. Han ble etterhvert avløst av Andre Ervik som ble ringt til når oppsatt dommer uteble, og Andre dømte nok en god kamp.

Kampen var bare 4 min gammel da en uheldig klarering av Eigers sisteskanse gikk rett i beina på en Brynespiller, som enkelt kunne plassere ballen i mål. Hjemmelaget fikk ristet dette av seg og etter 13 min vant Martine Klippen ballen på venstre side og gikk rett på mål – og da stod det 1-1. Etter halvspilt 1.omg. var Bryne frempå igjen, men Marion Blitzner Leidland vartet opp med en glimrende redning. Like etter kom Eiger fremover på venstresiden og fikk lagt inn – men Brynekeeperen fikk snappet ballen rett fremfor Thea M. J. Refsland. Et nytt innlegg fra venstrekanten gikk så langt inn mot mål at flere på sidelinjen trodde det ble mål…….men nei! Etter 31 min kom et langskudd fra Bryne, som i medvinden dabbet over Marion i Eigermålet, og en hardtjobbende Brynespiss klarte å krige ballen i mål. 2-1 Bryne. Eiger ga ikke opp og hadde 2-3 gode muligheter etter “klabb og babb” foran Brynemålet, men uten at det ble scoring av det. Dermed 1-2 til pause! 

Med vinden i ryggen i 2. omgang fikk jentene klar beskjed i pausen om at de nå virkelig hadde en god mulighet til å få sin første seier mot Bryne. Men det ville ikke komme “av seg selv”! Det må jobbes videre og man må tørre og ta de tøffe duellene. Det viste seg fort at de hadde hørt etter på trenernes formaninger. Etter 3 min var Stine Kvamsø frempå etter en corner, og Karen Løyning sendte og i vei et god skudd like etterpå – begge forsøkene uten uttelling. I denne perioden presset Eiger høyt og spilte bra fotball! Et nytt angrep ble rullet opp på venstresiden helt bak fra Lene Eirin Storebø til Martine Klippen som kom seg fri fra oppasser og fikk lagt inn – der slapp Thea Refsland ballen forbi seg til Stine Kvamsø som banket ballen i mål på bakre stolpe! Som tatt rett ut fra læreboka. Eiger styrte store deler av kampen nå, mens Bryne var farlige på kontringer! Men jentene i forsvar løp og jobbet fantastisk og stoppet det som kom. Etter halvspilt omgang ble ballen vunnet på midten av Ingeborg Løyning – hun spilte frem Thea Refsland, som med en flott ballberøring slo ballen gjennom til Martine Klippen – som kom seg fri og satte inn 3-2 målet!! Eigerjentene ville enda mer og på den neste corneren fra Ingeborg Løyning “dabbet” ballen oppå tverrliggeren…! Eiger kjørte på videre og med 10 min igjen av kampen kommer Mina Hovland alene gjennom og avslutter sikkert i mål, og 4-2 til Eiger! Resten av kampen presser Bryne på noe mer, men de bakre rekker med kaptein Kamilla Vigrestad i spissen holder stand, og Eigerjentene vinner sin første kamp mot Bryne – endelig!! Nok en kamp der hele laget gjør at de 3 poengene bli værende i Hålå. Ser ut til at jentene virkelig har våknet nå J Og legger de ned samme innsats i de kommende kampene – så er det ingen som slår dere! Men….jenter….det kommer ikke “gratis”. Så STÅ PÅ!!

 

Kvamsø, Klippen og Larshus

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 402 42 267    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND