J15 kjørte over Buøy

J15 kjørte over Buøy

Tirsdag var Buøy gjester i Hålå for 2. gang denne sesongen. Vårkampen endte til slutt 3-0 til Eiger-jentene etter at gjestene hadde vært best før pause den gang. Slik skulle det ikke bli denne gang.

Hjemmelaget tok kommandoen fra avspark og rullet etterhvert opp flere fine angrep uten at det gav kjapp uttelling. Ikke før i det 10. minutt. Da ekspederer Thea Margrethe Jenssen Refsland en flott slått Martine Klippen corner i mål på volley. 2-0 kommer bare to minutter etter. Fint kombinasjonsspill mellom Stine Kvamsø, Thea og Martine ender med en Karen Løyning alene gjennom som skårer sikkert. 3-0 sørger June Berntsen for på etter et flott løp på bakre stolpe – hvor hun akkurat rekker et overlegg fra Amalie Christoffersen, som var på et av sine mange raid opp langs siden i denne kampen. Da var det spilt drøyt 20 min. Og etter drøye halvtimen øker Thea på nok en flott slått Klippen-corner, denne gang på hodet. Og Ingeborg Leidland Løyning syntes det såg så kult ut at hun ville forsøke det samme like før pause – og dermed 5-0. Igjen var Martine nest sist på ballen før den havnet bak Buøy-keeperen.

2. omgang ble spillemessig, og resultatmessig, svakere enn den gode førsteomgangen. Bare Stine Kvamsø kom på skåringslista etter fint gjennomspill fra Karen Løyning. Ballen løftet Stine enkelt over gjestenes keeper. En solid 6-0 seier var dermed i boks, og med litt med presisjon og “guts” hele kampen igjennom så kunne og burde resultatet vært enda mye bedre.

Men vi får håpe at jentene sparte litt av kruttet til neste ukes serie-finale mot Hinna i Stavanger. Vinneren av den kampen blir også vinner av j16, 1. divisjon! Og vi har et 4-0 tap å revansjere fra forrige tur til Hinna – så det er bare å brette opp ermene å “spotta i nevan” jente – for på tirsdag – da skal alle gi ALT (og litt til)!! Stå på……………….

Tott

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 402 42 267    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND