J15 slo serielederen!

J15 slo serielederen!

Tirsdag var ubeseirede Hinna gjester i Hålå. Skulle Eiger-jentene ha fortsatt håp om å vinne årets j16 – 1. divisjon så måtte Hinna slås, og dermed 0-4 tapet fra vårkampen revansjeres.

Og kampen begynte bra for hjemmelagets del som tok styringen fra start av, mot en middelmådig serieleder uten sine to beste spillere denne kvelden.
Men det skulle gå bortimot kvarteret før første ballen lå i nettet bak Hinna-keeperen. En for anledningen strålende opplagt Amalie Christoffersen erobrer ballen fra sin høyre back-pososjon. Med en presis pasning finner hun Karen Løyning høyere opp i banen, som i sin tur sender ballen presist videre til Stine Kvamsø på et perfekt timet løp bak Hinnas forsvarsfirer. Stine skjærer inn foran mål og skårer 1-0 med et velplasert skudd i lengste hjørnet. Kampens flotteste angrep:-)
Bare 4 minutter etter dette dobler Thea Margrethe Jensen Refsland ledelsen etter et presist hjørnespark fra Martine Klippen. 2-0 står seg til pause tross mange gode muligheter for Eigerjentene til å minst doble ledelsen.

Etter pause jevner spillet seg noe mer ut, og i den lille medvinden som er klarer Hinna å flytte spillet litt høyere på banen. I det 52. minutt resulterer dette i redusering til 1-2 på et godt langskudd med noe passive Eigerjenter som tilskuere.
Men den som nå trodde at det skulle bli spenning i kampen igjen behøvde heldigvis ikke bite negler lenge. Bare 4 minutter senere skrur like godt Martine Klippen hjørnesparket rett i mål til 3-1. Og ti minutter etter dette er hun frampå fra litt skrått hold med en hard markkryper til 4-1. Ballen fikk hun servert av Karen Løyning. Og nå er det bare et lag på banen, og det noteres bl.a. stangskudd av både Martine Klippen og Karen uten at det gir tellende resultat. I det 72. minutte fastsetter Martine Larshus sluttresultatet til 5-1 på nok et fint angrep. Klippen serverer ballen til en fremadstormende Larshus som ikke kan bomme på nærmest åpent mål – med påfølgende feiringen på kjent Larshus-vis:-)
En flott lagseier der spesielt forsvarsfireren imponerte med Mina Hovland og Amalie Christoffersen i storform! Foruten målet Hinna skårte så hadde de null (0) sjanser kampen igjennom:-)

Seieren var en herlig revansj fra vårtapet, og betyr at det nå bare er to poeng mellom de to suverene tet-lagene i favør Hinna. Det betyr en spennende høst der man må være skjerpet til alle kamper.
Så stå på jenter;-)

Tott

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 402 42 267    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND