Jr. tap i siste kamp

Jr. tap i siste kamp

Juniorlaget tapte knepent 1-0 da Ålgårds var verter i siste serierunde onsdag. I en ekstremt sjansefattig kamp scoret hjemmelaget kampens eneste mål etter dødball drøye fem minutter før pause.

I første omgang var det spesielt lite sjanser og det meste skjedde på midten av banen. Ingen av lagene klarete å rive til seg noe spillemessig overtak – til det var pasningskvaliteten for dårlig. Når det attpåtil var to gode forsvar så ble det lite sjanser, Ålgård scoret etter 38 minutter på en dødball og det var omtrent det som skjedde i første omgang.

I andre omgang startet Eiger bedre og klarte å rive til seg ett lite initiativ og det ble skapt en del halvsjanser uten at det ble noe tellende resultat ut av det. Med et Eigerlag som stod høyere på banen i jakten på utlikning kom også Ålgård til noen halvsjanser, men det som kom tok Olav Omlid i Eigerburet seg greit av.

Alt i alt en veldig jevn kamp mellom to gode lag der Ålgård står igjen som det seirende laget, Eiger spillerne trenger ikke henge med hodet – laget har hatt en meget god høst med bare ett tap og kan ta ferie med god samvittighet.

Lag: Olav, Jonas, Ole , Simen, Espen, Stefan, Martin, Matias, Simon, Roi, Marius: Benyttede res, Sander Haugstad 70 min for Jonas, Tor Eirik 25 min for Marius, Viktor 17 min for Martin og Håkon 17 min for Espen

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 402 42 267    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND