Juniorene med uavgjort

Juniorene med uavgjort

Kampen mellom Nærbø og Eigers juniorer ble noe utsatt da dommeren ikke møtte opp. De første 35 minuttene av kampen ble derfor dømt av Andre Ervik.
Eiger startet kampen med en voldsom medvind, en vind søm ødela mye av spillet for begge lag. Eiger dominerte banespillet,  men slet med å få uttelling for dominansen. Da Nærbø så kom på sin ene farlighet i første omgang gikk det som det måtte gå, og 1-0 til vertene etter halvspilt omgang Guttene kjempet videre, og ti minutter etterpå kom utligningen. Keeper ga en retur, som Jamil Yasin satte fint opp i krysset. Eiger fortsatte kjøret ut omgangen, men slet på siste 1/3 av banen.
I andre omgang hevet guttene seg og hadde mange fine kombinasjoner og fint spill, men med den sterke vinden, ga det desverre ikke resultat.
Viktor Opheim var nærmest med et frispark fra 40 meter som gikk i tverrligger og ned på streken, før keeper til slutt fikk avverget.
Sander B. Bilstad hadde igjen en solid kamp, og på tampen av kampen hadde han flere gode redninger, bla da Nærbø kom helt alene mot mål.
Trener Karsten Østebrød er fornøyd med framgangen fra sist kamp, men noe skuffet av at ikke 1.omgang ble utnyttet noe bedre. Men guttene får stadig flere minutter sammen, og blir mer og mer samspilte og man ser fram til fortsettelsen

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 402 42 267    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND