Juniorlaget 2018 oppsummert.

Juniorlaget 2018 oppsummert.

Juniorlagets trener Einar Ragnvald Løyning oppsummerer sesongen 2018 som en noe vanskelig sesong der man til slutt endte på tredje siste plass i 1 div. Det var spesielt to lag man slet veldig med og det var Frøyland og Austrått. Disse ble da også nr. 1 og 2 på tabellen ved sesongslutt.  Høydepunktet i løpet av en sesong er nok alltid oppgjørene mot EIK, ett lag som ut fra styrkeforhold normalt skal slå Eiger lett. Men slik skulle det ikke gå og første seriekamp på Husabø endte 1-1. Det var trolig den beste kampen jr laget spilte denne sesongen. I returkampen i Hålå i høst ble det tap 3-2 etter at Øyvind Garpestad skjøt i stolpen på stillingen 3-2 ett minutt før slutt. Det viser at Eiger også har noen gode jr spillere, så hvis guttene på laget vil, så er det flere av dem som kan bli veldig gode.

Humøret i spillergruppen har vært utrolig bra gjennom hele sesongen, til tross for at det har vært en del motgang. Sesongen ble avsluttet med en sosial tur til London for å se Arsenal- Liverpool, en kjempetur og avslutning for alle guttene.
 
Øyvind Garpestad (bildet i midten) fikk toppscorer pokalen. Han fikk brudd i foten på en av de første treningene i vinter og mistet det meste av treningene i sesongoppkjøringen med skade. Men etter å ha brukt våren og forsommeren godt, så fikk vi i høst se hva som bor i Øyvind. Med litt mer disiplin i treningsarbeidet så kan Øyvind bli veldig god.

Treningspokalen gikk til Sander V Wilhelmsen (til høyre på bildet). Sander hadde en kjempegod vinter der han trente veldig bra og er en spiller som alltid gir alt for laget, en skikkelig lagspiller. Sander fikk i år også sin fortjente debut på A laget og har i hele høst vært i treningsgruppen til “Team Mathiesen”. Fortsetter Sander å være like lojal i treningsarbeidet, så har Eiger en spiller de vil få mye glede av i fremtiden.

Årets spiller på jr laget ble Sindre Skåra Helgesen (til venstre på bildet), stemt frem av spillerne selv.  Sindre har hatt en god sesong og vært meget god i forsvaret til jr laget. Han er også en spiller som alltid står på på treningene og det får han betalt for. Sindre har hatt stigning hele sesongen og har også fått sin debut på A laget, samt spilt flere kamper på Eiger 2. Fortsetter Sindre det gode treningsarbeidet så har Eiger en meget god midtstopper de vil få mye glede av i fremtiden.

Fair play pokalen gikk til Johannes Tollefsen Skeie (ikke tilstede på årsavslutningen). Johannes er en spiller som alltid stiller opp og er lojal overfor spillergruppen og på treningene. Johannes har hatt en veldig god sesong spillemessig og har vokst veldig som person og spiller. Fortsetter utviklingen og han jobber like bra i fremover, så vil Eiger også få stor nytte av ham.
 
 

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 402 42 267    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND