Juniorlaget seiret på Hana

Juniorlaget seiret på Hana

Juniorlaget har ikke tapt i hele høst og hadde heller ingen planer om det da de gjestet Hana onsdag.

Kampen var i gang og det var Hana som kom foran i målprotokollen først. Et mål som skulle vært unngått, men etter mye klabb og babb rundt 5 meteren så gikk vertene opp i 1-0 ledelse.

Ikke lenge etter ble William Refsland spilt fri på høyre siden og la et flott innlegg inn mot boksen der Ole Andreas Storebø stusset bak til Tor Eirik Storebø som stod helt umarkert. Han så at keeper var langt ute og headet ballen kontrollert over keeper og dermed 1-1.

De røde og blå skulle så få et frispark rett utenfor 16-meteren. Ingen av juniorguttene har noe særlig til silkefot, så da så man muligheten for at debutanten, den 14 år gamle Sander Haugstad skulle få prøve seg. Et flott frispark, men uheldigvis reddet Hana noe heldig på strek. Resten av omgangen ble preget av mye lange baller. Lagene gikk til halvtidshvilen på stillingen 1-1.

I pausen ble peptalken mye preget av fokus på å kose seg med ball og mer offensive backer. Når 2.omgang var i gang var det et helt nytt Eiger lag som kom på banen og man så fine offensive kombinasjoner og gode løp. Ifølge dommeren var det ulovlig å springe raskere enn andre i bakrom så handa som markerte offside var ofte oppe.

Men dette satte ikke en stopper for det offensive spillet Eiger produserte, for 1-2 kom fra Sander Haugstad da han ble spilt igjennom av Stefan Ghilom og skjøt på halv volley på vakkert vis i nota.

Eiger var skikkelig på hugget og det føltes som om det var bare ett lag ute på banen. 1-3 kom noe overraskende av Ole Andreas Storebø etter en kontring der Stefan Ghilom fosser frem på høyre siden og legger ballen over forsvaret der Ole har lurt seg på bakre stolpe. Sistnevnte klemmer til på hel volley i lengste hjørne – vakkert! For øvrig Ole sitt 3 mål på like mange kamper, og han nærmer seg toppscorer tittelen som han så gjerne vil ha.

Det skulle også bli 1-4 da Ole Andreas Storebø slo en stikker på venstre kanten til en våken Stefan Ghilom og på herlig å rolig Stefan-vis gikk han innover i banen og satte den rett ved siden av keeper.

Mot slutten ble Ole litt høy på pæra og tok et ”Ronaldo” frispark fra midtbanen. Det var god kraft, men gikk rett over tverrligger. I følge Ronaldo selv beregnet han duppen litt for sent. Resten av omgangen var det mange sjanser i Eiger sin favør, men det kom aldri mål nummer 5…

Alt i alt var trener Einar Ragnvald Løyning fornøyd og kåret den unge lovende debutanten Sander Haugstad til banens beste spiller. Dette var fullt fortjent da han var alltid på hugget og skapte noe hver eneste gang han fikk ballen og for ikke å glemme scoringen. Så vel fortjent!

”Krykkå”.

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 402 42 267    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND